• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Hakkari’de ilk defa Urfalılar sıra gecesi düzenlendi

Hakkari’de ilk defa Urfalılar sıra gecesi düzenlendi
Hakkari Valiliği, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Cinegold’s organizatörlüğünde Hakkari'de ilk defa Ramazan etkinlikleri kapsamında sıra gecesi düzenlendi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından eski hükümet konağı bahçesinde düzenlenen ve Ramazan ayı başından itibaren devam ederek değişik sanatçılar sahne aldığı etkinlik muhteşem bir final ile sona erdi.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Abdi Arslan,11 mahalle muhtarı ve binlerce kişinin katıldığı etkinlikte Yılmaz Çelik Urfa sıra gecesi ekibi enstrümanları ve Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nden 8 ekip sahne aldı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Urfalılar canlı performansları birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirirken, diğer taraftan ise sahnenin içinde ve dışında çiğköfteler yoğruldu. Yoğrulan çiğköfteler program sonunda yaklaşık bin kişiye ikram edildi.

Urfa sıra gecesi ekibinden Yılmaz Çelik, Türkiye’nin her yerinde program düzenlediklerini belirterek ilk defa Hakkari’ye geldiklerini ifade ederek, bu organizasyonu yapan Hakkari Valiliği, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Cinegold’s yetkililerine teşekkür etti.

Program sonunda konuşan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, düzenledikleri Ramazan etkinlikleri programına yöre halkının büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Başkan Epcim,”Ramazan ayı başından beri devam eden etkinliklerde değişik sanatçılar sahne aldı. Hakkarili çocuklara yönelik güzel programlar düzenlendi. Finali ilk defa Hakkari’ye gelen Urfalılar sıra gecesi düzenledi.

Hakkari’deki hizmetler ise gerek alt yapı ve gerek üst yapısıyla gerek sosyal ve kültürel faaliyetlerle tam bir şehir oluşturma gayreti içerisindeyiz.

Bu kültür ve sanatsal etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Feyzullah Taş/İHA

03-033.jpg02-052.jpg01-058.jpg04-024.jpgbaskan.jpg06-017.jpgben-001.jpgneco-kizi.jpg05-017.jpg

Bu haber toplam 4405 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim