• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Hakkari’de ‘KARDEŞLİK’ maçı: 4-1

Hakkari’de ‘KARDEŞLİK’ maçı: 4-1
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden BEŞİKTAŞ A.Ş. ile HAKKARİGÜCÜ SPOR Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sahaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden ve ligin birinci devresinin altıncı haftasında 16 puan ile lider takım olan BEŞİKTAŞ A.Ş. 9 puan ile ligin beşinci sırasında yer alan HAKKARİGÜCÜ sporla yedinci haftada karşılaştı. Karşılaşmayı deplasman takım BEŞİKTAŞ A.Ş. 4-1 kazanarak Hakkari’den 3 puan almayı başardı.

Karşılaşma, Hakkari kent merkezinde bulunan sahanın belirlenen standartlara uygun olmaması nedeniyle ilin tek uygun sahası olan Şemdinli ilçesinde yapıldı.

“ŞEMDİNLİ’DE ÇARŞIDAN TAM DESTEK”

İran ve Irak’a sıfır noktada, Goman dağının eteğindeki sahada yapılan maçta Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, BEŞİKTAŞ A.Ş. kadın futbol takımı için tezahüratlar edip, dev bir pankart açarak takımlarını desteklediler. Ayrıca karşılaşmayı Şemdinli Belediye Eş Başkanı Seferi Yılmaz’da taraftarlarla birlikte izledi.

“DOSTLUK VE KARDEŞLİK ADINA GÜZEL GÖRÜNTÜLER SERGİLENDİ”

Beşiktaş Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Hakkari Belediyesi, BEŞİKTAŞ A.Ş kadın futbol takımını karşılayıp misafir ederken, BEŞİKTAŞ A.Ş. oyuncuları sahaya çıkmadan önce HAKKARİGÜCÜ SPOR oyuncularına Beşiktaş takım forması hediye ederek sporun gerçek amacı dostluk ve kardeşlik adına güzel görüntüler sergiledi.

“SAHAYA ‘KARDEŞLİK’ PANKARTLARI ASILDI”

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın imzasıyla  ‘KARDEŞLİK BÜYÜSÜN’ yazılı ve Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ile Nazmi Çuşkon’un imzalarıyla ‘BARIŞ, DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN’ yazılı pankartlarının asıldığı sahada kardeş belediyelerden kardeşlik mesajları verildi.

“İKİ TAKIM SAHADAN MUTLU AYRILDI”

HAKKARİGÜCÜ SPOR oyuncuları BEŞİKTAŞ A.Ş. takımı ile Hakkari’de buluşmaktan ve kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, BEŞİKTAŞ A.Ş.  takımı Hakkari’de bulunmaktan mutlu olduklarını ve kardeşlik adına oynayarak her şeyden çok memnun kaldıklarını söylediler.

“KARDEŞ BELEDİYELER HAKKARİ İÇİN SPOR KOMPLEKSİ YAPACAK”

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kadın Futbol takımını karşılamak ve misafir etmek adına Hakkari Belediyesinden görevlendirilen Bilgi İşlem Müdür Ayhan Tunç gerçekleşen müsabaka adına kısa bir açıklamada bulundu. Tunç yaptığı açıklamada, “Beşiktaş takımını kardeşlik adına karşılamak ve ağırlamak için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Tabi burada imkanlarımız kısıtlı, zor şartlarda yaşıyor ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Bir futbol maçı için İstanbul’dan gelen kardeşlerimizi mecburen tek uygun sahamız olan Şemdinli ilçesinde ağırladık.

Fakat önümüzdeki Nisan ayına kadar inşallah kardeş belediyemiz Beşiktaş Belediyesi ile Hakkari il merkezinde bu ve buna benzer her türlü profesyonel spor faaliyetinin yapılabileceği bir spor kompleksi yapacağız.

Değerli Beşiktaş Belediye Başkanımız sayın Murat Hazinedar’a bizler için sunduğu her türlü destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu. 

Maç sonucunu önemsemeden kardeşçe oynayarak bir dostluk maçı ortaya çıkaran iki takım maç bitiminde taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafları çekindi. Mahir Yıldız’ın Haberi

hakkar-kadin-takimi-3.jpghakkar-kadin-takimi-1.jpghakkar-kadin-takimi-2.jpghakkar-kadin-takimi-m.jpg

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 5950 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim