• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkâri’de kardeşlik rüzgârı

Murat Taş

Hakkâri sporseverler hafta sonunu futbol keyfiyle geçirdi.

İlimizi Kadınlar 2.liginde temsil eden Hakkâri gücü kadın futbol takımı kendi evinde konuk ettiği Konya idman yurdunu 0 yenerek 1.lig play-of oynama hakkı kazandı.

Hakkâri amatör ligi gecen hafta sona erdi ligi namaglûp bitiren Hakkari zap spor Yüksekova Belediye sporla baraj maçı hakkı kazandı. Hakkari gençler ligi(U-19) gecen hafta start aldı,10 takımın mücadele ettiği lig çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Hakkâri Gücü kadın futbol takımı hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Konya idman yurdunu konuk etti, Hakkâri Belediye başkanı, İl jandarma komutanı, il emniyet müdürü asker, polis Hakkâri sporseverlerin tribünlerde beraber iç içe seyrettiği mücadele güzel bir havada geçti.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Konuk takımın Hakkâri gücü kadın futbol takımına başarılar dilediği pankartla sahaya çıkarak Hakkâri sporseverlerin takdirini kazandı.

Konuk Konya idman yurdu yönetiminin bir alt lige düşmemize rağmen 20 saatlik yol alarak Hakkari halkı ve spor severleriyle tanışmak ve kaynaşmak için yol alıp Hakkari’ye geldi burada büyük bir sevgi ve misafirperverlikle karşılandık belki bir alt lige düştük farklı mağlup olduk ama mutlu bir şekilde buradan ayrılıyoruz.

Hakkâri kadın futbol takımı 1.lige çıkmak için play-of maçları oynayacak.

Kadın futbol takımı yönetimi play-of müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi bu konuda tüm halkımızdan destek istiyoruz.

Bizlere destek olunursa bir üst lige çıkacak gücümüz ve İnancımız vardır. Hakkâri futbol camiası olarak, kadın futbol takımına play-of müsabakalarında başarılar dileriz.

2 Hafta önce başlayan gençler ligi (U-19)güzel bir şekilde devam etmektedir.10 takımın mücadele ettiği lig gençlerin eğlence odağı oldu.

Her takımın bir birini yenecek güçte olduğu lig amatör ligi şimdiden geride bırakmaya niyetli, gençler liginde şampiyon olan takım ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Bölgesel amatör liginde oynayan ilçe takımımız Yüksekova Belediyespor kendi evinde Tatvan gençler birliğini 3-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Hakkâri zapspor kamp çalışmalarını Antalya ilinde devam ettirmekte bununla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

Bu yazı toplam 4061 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim