• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

HAKKARİ’DE LÜKS ÖĞRETMENEVİ !

Hakan Taş

Uzun süredir inşaatı devam eden, ne zaman hizmete girecek denilerek tartışma konusu olan Hakkari Öğretmenevi nihayet hizmete hazır.

Valimiz İdris Akbıyık’ın olmazsa olması eğitimdir. Çocuklara, gençlere, eğitime ve öğretmenlere özel bir ilgisi var. Yılan hikayesine dönen yeni öğretmenevi inşaatının tamamlanması için yoğun çaba sarf ettiler.

5 yıldızlı otel konforundaki Öğretmenevi şehir merkezine nefis bir görsel şölen süsündedir. 7 katlı, 152 yataklı, 64 çift kişilik odası, 12 süit oda, konferans salonu, hamamı, düğün salonu, çok amaçlı salonu ile yeni öğretmenevi 2020 yılına damga vuracak en önemli ve en güzel projedir.

ogretmen-evi-1.jpg İLYAS GÜR

Modern bir öğretmenevi’ni idare etmek, öğretmen ve kalacak konukları memnun etmek, kaliteden ödün vermemek için deneyimli ve başarılı bir idareciye ihtiyaç vardır. İlyas Gür bu iş için biçilmiş kaftan…

 Hem deneyimli, hem üretken, hem çok genç ve hem de mesleki başarılarından söz ettiren biri. Yani Hakkari Öğretmenevi emin ellerde…

 BİLAL GÜR

Milli Eğitimim başına geçtiğinde bazı çevreler, “Tökezler, tıkanır, ilerleyemez, yapamaz” diyerek haksız bir şekilde eleştirmişlerdi. Hakkari eğitimine can veren onlarca projeye imza attı.

Yörenin insanı olması ayrı bir avantaj sağladı. Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ve Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür bence yılın başarı ödüllerini hak eden iki başarılı kamu kurum amirlerimizdirler.

 VALİ İDRİS AKBIYIK

Korona belasına kafa tutan tek validir. Hevesle, heyecanla çalışarak ilimize çok şey kattı. Hakkari için düşünülen her yatırım için dosyaları çantasına koyarak Ankara’ya gidip elden takip eden ve her isteği kabul gören başarılı bir valimizdir. Öğretmenevi inşaatının hızlanması için yoğun çabalarına tanıklık ettim.

Yeni Öğretmenevimiz henüz resmi açılışı yapılmadan acil olarak sağlık çalışanlarına tahsis edildi. Bu destek bana göre anlamlıdır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Yeni Öğretmenevimiz ilimiz için hayırlı olsun…

ogretmen-evi-3.jpg

Bu yazı toplam 4961 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim