• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Hakkari’de Münazara yarışması sonuçlandı!

Hakkari’de Münazara yarışması sonuçlandı!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden yararlanan 9.10.11. ve 12. Sınıf öğrencilerin katılımı ile Münazara Yarışmasının birinci ayağı olan yarı final karşılaşması ASP İl Müdürlüğü Konferans salonunda yapıldı.

ASP konferans salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının final karşılaşmasına Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Salih Kaya, yarı finalde görev alan tertip Komitesi ve jüri üyelerinin  gözetiminde tek oturum halinde gerçekleştirildi.

“Okullarda üniforma gerekli midir gereksiz midir” konu başlıklı final yarışmasında yarışan öğrenciler savundukları konularda bilgi ve birikimlerini paylaştı.

Yarışma sonunda Vali Yardımcısı Bekir Abacı tarafından birinci olan gruba ödül olarak birer adet çeyrek altın, ikinci olan gruba ise birer adet gram altın verildi.

ASP İl Müdür Vekili Salih Kaya, jüri üyeleri öğretmenlere teşekkür belgesi ve yarışmaya katılan bütün öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Birinciliği elde eden öğrencilerin Diyarbakır ilinde yapılacak olan bölge elemelerine katılacak. Yarışmanın büyük finali ise 19 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da yapılacağı belirtildi.

ASP yetkilileri ise,”Bakanlığımızın sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden faydalanan çocukların; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme ve empati kurma duygularını geliştirmek, kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak,

fikir üretme ve problemlere çözüm bulma yeteneklerini geliştirmek, antitezler üretme, herhangi bir konuda mantık yürütme, araştırma yapma, düşüncelerini savunacak kanıtlara ulaşma, tezler ve istatistikî bilgiler yoluyla savunma becerilerini geliştirmesine ortam hazırlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüzce “Münazara Yarışması” yapıldığını ifade ettiler.” Haber: Feyzullah Taş/İHA
asp-2-005.jpgasp-m-019.jpgasp-1-015.jpg

Bu haber toplam 3081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim