• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari'de öğretmenleri ağlatan sürpriz

Hakkari'de öğretmenleri ağlatan sürpriz
Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) tarafından 24 Kasım Öğretmenleri Günü nedeniyle verilen yemekte yaşanan sürpriz öğretmenleri gözyaşlarına boğdu.

Olaylarla gündeme gelen Hakkari’de görev yapan öğretmenler, ailelerine selam göndererek, Hakkari’nin basında yansıtıldığı gibi bir yer olmadığı mesajını verdiler.

17 derslik, 40 öğretmen ve 609 öğrencisi bulunan Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Öğretmenler Günü münasebetiyle Sultanlar Et Lokantasında öğretmenlerine bir yemek verdi. Okul yönetim tarafından gerek öğretmenlerden gerek öğrencilerle yaptığı röportajlar öğretmenleri izletildi.

Yemeğe katılan Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sekreteri Kerem Engin, insanın hayatında çok önemli iki varlık olduğunu belirterek, bunlardan birinin anne, ikincisinin ise öğretmen olduğunu söyledi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkerim Yaşar ise, “Eğer burada birilerini göremiyorsanız, çok geçerli bir mazereti olduğu için burada değildir. O yüzden okul idaresi olarak size ufak bir sürpriz  hazırladık, kabul ederseniz seviniriz” dedi.

Türkiye’nin farklı illerinden öğretmen ailelerinin derlenen görüntülü mesajları öğretmenlere izletilmeye başlandı. Ailelerinin mesajlarını gören bazı öğretmenler gözyaşlarına hakim olamadı.

 İlk defa farklı bir Öğretmenler Günü gördüklerini belirten öğretmenler, okul yönetimine bu anlamlı sürprizden dolayı teşekkür ettiler.


HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Binlerce kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari’de ailelerinden uzak görev yaptıklarını belirten öğretmenler, Hakkari’yi çok sevdiklerini ifade ettiler.

Türkiye’ye barış ve kardeşlik mesajları vererek burada ailelerine selam gönderen öğretmenler, ailelerini görmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını ve tek istediklerinin barışın sağlanması olduğunu söylediler.

Program sonunda okul yönetimi tarafından öğretmenlere karanfil hediye edilirken, okul aile birliği başkanlığı ise öğretmenlerin gününü kutlayarak hediye takdim ettiler. Öğretmenler, daha sonra hep birlikte kameraya el sallayarak ailelerine selam gönderdiler. Feyzullah Taş (İHA)

 


 

Bu haber toplam 15841 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim