• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Hakkari’de “Okul Destek Projesi” etkinliği

Hakkari’de “Okul Destek Projesi” etkinliği
Hakkâri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yürütmekte olduğu “Okul Destek Projesi” kapsamında bir etkinlik düzenledi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının  sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları dış uyarıcılardan korumak ve akranları ile eşit fırsatlara sahip olmaları için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile buluşturma amacıyla düzenlene etkinlikler devam ediyor.

Hakkâri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Okul Destek Projesi’ kapsamında çocuklar kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, sosyal hayatın her alanına katılımını sağlamak amacıyla Sosyal Ekonomik Destek alan ailelerin çocuklarına ve İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Hakları Komitesinin katılımıyla bir etkinlik tertiplendi.

Bu kapsamda; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Okul Destek Projesi kapmasında, projeden faydalanan çocuklar ile velilerine Hakkâri Üniversitesinin konferans salonunda Müzik dinletisi yapılarak çocukların keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.

Hakkâri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, bakanlığımızın sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları dış uyarıcılardan korumak ve akranları ile eşit fırsatlara sahip olmaları için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile buluşturma amacıyla İl Müdürlüğümüzce “Okul Destek Projesi” yürütülmektedir dedi.

Kaya,” Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen ‘Okul Destek Projesi’ kapsamındaki çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, sosyal hayatın her alanına katılımını sağlamak ve milli değerlerine olan ilgisini artırmak amacıyla 31.01.2020 tarihinde Hakkâri Üniversitesinin konferans salonunda Müzik dinletisi,

yapılarak çocukların keyifli zaman geçirmeleri sağlandığını, bu konuda kendilerine yer ve ulaşımda yardımcı olan Hakkâri Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Ömer Pakiş’e ve yine çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Hakkâri Belediyesinin Kültür ve Sanat Müdürlüğüne bağlı Rengi Hakkari Sanat Topluluğuna ve yöneticilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

img_7245.jpgimg_7250.jpg1-372.jpg

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim