• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari'de polis haftası etkinlikleri!

Hakkari'de polis haftası etkinlikleri!
Hakkari’de Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Valilik önünde düzenlene çelenk sunma törenine İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Cavit Nertop, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Emniyet şube müdürleri, polis memurları, Masa tenisi Türkiye şampiyonları, İl Emniyet Müdürlüğü  Muay Thai bayan sporcuları katıldı.

İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunması, saygı duruyu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program valilikte devam etti.

Müdür Dilberoğlu ve beraberindekiler Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Toprak, tüm davetlilerle tek tek tokalaştı.

Toplantı odasında bir süre polis memurları ile sohbet eden Vali Toprak, yanına oturdukları Muay Thai bayan sporcuları ile yakından ilgilendi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Güvenlik güçlerine övgüler yağdıran Vali Toprak, aldığımız oksijeni bile güvenlik güçlerine burçluyuz dedi.

Vali Toprak,”Bugün 10 Nisan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümü. Polis teşkilatımız 1845 yılında kurulmuştur.

Yaklaşık 173 yıldır öncelikle ülkemizin milletimizle bölünmez bütünlüğünü korunması da dahil olmak üzere kendilerine asayişle ilgili verilen tüm görevleri yaz, kış, gece gündüz demeden yerine getirmekte olan bu çök gözü de kuruluşumuzun temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

Polis teşkilatımız çok geniş bir hizmet alanına sahiptir. Verdiğimiz her hizmeti fazlasıyla yerine getiriyorlar. Aldığımız havayı oksijeni bile onlara borçluyuz.

Huzur ve güven içersinde olmamızı sağlayan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.  Bakın Hakkari’de insanlar gece geç saatlere kadar huzur ve güven içersinde dolaşabiliyor” dedi. Haber: Feyzullah Taş

Bu haber toplam 2914 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim