• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Hakkari’de yılın öğretmeni Timur seçildi

Hakkari’de yılın öğretmeni Timur seçildi
Hakkari Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yurdagül TİMUR yılın öğretmeni seçildi.

Hakkari Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Yurdagül TİMUR Hakkari’de yılın öğretmeni seçildi. Yurdagül TİMUR  Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 4 gün süren Ankara’da ki etkinliklere katılarak 24 Kasımda ilimizi temsil etti.

Hakkari Halk Eğitimi Merkezinde kurum müdürlüğü görevi yapan Yurdagül TİMUR , 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özel ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenlerde,  81İlin yılın öğretmeni arasında Hakkari’yi temsil etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakârlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş ‘Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler’ programında, Hakkâri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yurdagül TİMUR seçildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık yaratan, çevresiyle iyi ilişkiler geliştirerek toplum tarafından takdir edilen, gerçekleştirdiği faaliyetler ile hem mesleki çevresinin hem de çocukların kaliteli çalışmalara erişimine katkı sunan, görev aldığı projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta eğitime katkı sunduğu belgelenen öğretmenler başarılarından dolayı tebrik edildiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu.   

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa ŞENTOP, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER ve 81 ilden öğretmenleri kabul etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER, öğretmenlerle buluşmasında yaptığı konuşmada, ülkenin dört bir yanındaki meslektaşlarını temsilen Öğretmenler Günü etkinliklerine katılan öğretmenlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu'nda gerçekleştirilen programda sanatçı Aylin Şengün Taşçı'nın seslendirdiği eserleri Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmenler dinledi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü sanatçıları öğretmenler için sahne aldı. Hakkarihabertv.com

1-065.jpeg2-060.jpeg3-038.jpeg4-020.jpeg

 

Bu haber toplam 2978 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim