• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Hakkari'den Ankara'ya, milletvekilliğinden muhtarlığa

Hakkari'den Ankara'ya, milletvekilliğinden muhtarlığa
24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’nin Hakkari milletvekili adayı Dilek Tanrıkulu, 31 Mart yerel seçimlerinde Çankaya İlkadım Mahallesi'ne muhtar adayı oldu.

24 Haziran seçimlerinde, Millet İttifakı’na katkıda bulunmak için İYİ Parti’den Hakkari Milletvekili adayı olarak etkin olarak siyasette yer almaya başlayan Dilek Tanrıkulu, İlk başvuruyu Ankara için yapmıştım. Ancak Hakkari’de açık olduğunu görünce aday oldum dedi.

Tanrıkulu."İYİ Parti’den Hakkari Milletvekili adayı olarak bir süre Hakkari'de seçim çalışmalarımı sürdürdüm. Oranın halkı çok misafirperverdi. Dağ tepe demeden köy, mezra dolaştım ve olumlu tepkiler aldım.

Seçim sonuçlarında yeterli oyu alamadığı için milletvekili seçilemedim ve Ankara’ya geri döndüm. Mahallemde sorunları gördükten sonra muhtar adayı olmaya karar verdim.

Ankara Çankaya İlkadım Mahallemizde ede Ankara doğumlu olan ve Ankara Kalesi’ni görmeyen çocuklar var. Yerel yönetimlerle anlaşma yaparak, çocukları her hafta kültür gezilerine götüreceğim.

Bina yöneticilerinin şikayetlerini ileteceği ihbar ve dilek hattı kuracağım. İnsanlar sorunlarını direk bana iletecek, ben de yerel yönetimler, karakol vb. irtibata geçerek anında sıkıntıyı çözeceğim. Mahalledeki başı boş köpekler için yuva yapacağız ve sahiplendirilmeleri için çalışmalar yürüteceğiz.

Yaşlı, engelli ve hastalar için kurye hizmeti sağlayacağım, bunu ise dayanışmayla mümkün kılacağım. Örneğin marketteki çocuğa ‘İki ekmek bu teyzeye getirir misin?’ diyeceğiz ya da binada oturanlarla konuşup, bunu sağlayacağız.

Kadınların olduğu her yerde güzellik vardır. Kadınlar için meslek edindirme kursları, sosyalleşme aktiviteleri yapacağız. Muhtarlığın arkasında park var. Evlerde ürettikleri ürünlerin satılması için her hafta sonu burada kermes açacağız.”

Hakkarihabertv.com olarak Çankaya İlkadım Mahallesi'ne muhtar adayı olan Dilek Tanrıkulu'na başarılar diliyoruz.

Haber ilk kaynağı: Gazeteduvar.com.trdilek-tanrikulu-m.jpg

 

Bu haber toplam 4862 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim