• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Hakkarili gençlerin bitmeyen 28 yıllık 8/B kardeşliği!

Hakkarili gençlerin bitmeyen 28 yıllık 8/B kardeşliği!
Hakkari’de 8 arkadaşın öğrencilik yıllarına dayanan 28 yıllık 8/B kardeşliği görenleri şaşırtıyor.

Yaklaşık 14 yıl önce Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulun’nda 8 yıl boyunca  birlikte eğitimlerini sürdüren Recep Bozkır, Kadir Taş, Kerem Taş, Ercan İhtiyatoğlu, Zafer Tekin, Abdullah Taşkın, Ferhat Şen, Semih İhtiyatoğlu ve Uğur Kutluk isimli gençler halen biran olsun birbirlerinden ayrılmıyorlar.

Okul yıllarında olduğu gibi şimdi de dostlukları da devam eden 8 arkadaş en mutlu günlerinde bile birbirlerini yalnız bırakmıyorlar.

Yaklaşık bir hafta önce dünya evine giren Recep Bozkır isimli arkadaşlarının düğününe katılan gençler, eğitim gördükleri sıralarda hatıra fotoğrafı çektirerek dostluklarını pekiştirdiler.

Şimdi 28 yaşında olan gençlerin kimisi avukat, kimisi ise değişik mesleklere atanmasına rağmen öğrencilik yıllarındaki o güzel anlarını birlikte sürdürmeye devam ediyorlar.

Çocukluk yıllarını anlatan Kadir Taş, Recep Bozkır, Kerem Taş, Ercan İhtiyatoğlu, Zafer Tekin, Abdullah Taşkın, Ferhat Şen, Semih İhtiyatoğlu ve Uğur Kutluk ile tam 14 yıl boyunca eğitimlerini birlikte sürdürdüklerini belirtti.

Taş, ”8 arkadaş olarak bitmeyen 28 yıllık 8/B kardeşliğimiz devam ediyor. Hepimiz artık büyüdük hayata atıldık ve birçok arkadaşımız meslek sahibi oldu.

İçimizde Semih, Recep ve Ercan evlendi. Geriye ise 5 kişi kaldık. İçlerimizde bazıları ise bu aylar içersinde dünya evine girecek.

Yaklaşık bir hafta önce Recep Bozkır isimli arkadaşımızın düğünü eğitim gördüğümüz Vakıf İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı.

8 arkadaş aynı masaları paylaşarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik. Dostluğumuz sadece bu değil, düğün, piknik ve her özel günlerde birlikteyiz. 28 yıllık 8/B dostluğumuz halen devam ediyor” dedi. Feyzullah Taş/İHA


KAYIP İLANI: Nüfus cüzdanımı ve Türkiye İş Bankasında almış olduğum 2 kredi kartımı kaybettim hükümsüzdür. Bilal Ertunç-Hakkari


kadir-tas-4.jpgkadir-tas-1.jpgkadir-tas-2.jpgkadir-tas-3.jpg
 

 

Bu haber toplam 7855 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim