• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Hakkari’li Mukaddes için devletimize minnettarız

Hakkari’li Mukaddes için devletimize minnettarız
Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari’li Minik Mukaddes için seferber olan devletimize minnettarız dedi.

Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari'de bir kaç ay önce nefes borusuna yiyecek kaçması sonucu rahatsızlanan 6 yaşındaki Cevahir Mukaddes Akar'ın tedavisi için gerek Ankara'ya, gerekte Ankara'dan Van iline sevki devletimizin tahsis ettiği Uçak Ambulansla sağlanmıştır devletimizin tüm birimlerine minnettarız dedi.

Genel Başkan Er,"12 Kasım 2019 tarihinde meydana gelen kaza sonucu ağzına oyun hamuru yapışan 6 yaşındaki Cevahir Mukaddes Akar’ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi çocuk Servisi Bakım merkezindeki odasında ailesine bizzat geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğumuzda devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiğini gözlerimizle bizzat görme fırsatımız olmuştu.

er-012.jpgGörüştüğümüz Hastane yetkililerinin Hastanemizin tüm imkanlarını minik Cevahir için seferber ettiklerini bundan sonraki süreçte de ne gerekiyorsa yapacaklarını iletmeleri bizi bayağı memnun etmişti.

Hastamız Cevahir Mukaddes Akar’ın Önceki gün Ankara’dan Van İline Sevki yine Sağlık Bakanlığımıza ait uçak Ambulansla sevki yapılmıştır.

Hakkarili Hastamız minik Cevahir için yapmış oldukları ilgi ve alakaları için Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'ya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya

Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a Hakkari Milletvekilimiz Husret Dinç’e ve Ak Parti Hakkari İl Başkanı sayın Emrullah Gür’e Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yöneticileri çalışanlarına Bir Hakkarili olarak şahsım ve Federasyonumuz adına yürekten teşekkür ediyor minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Yüce Rabbim Devletimize asla zeval getirmesin diyorum" şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş

er-2-003.jpg

 

Bu haber toplam 3180 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim