• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari’nin Cüneyt Çakır’ı

Murat Taş

Hakkari Amatör Ligi 8.Haftasını geride bıraktık. Amatör Ligimiz güzel bir sezon geçiriyor. Sezonun ilk yarısını bitirmek üzereyiz. Her hafta güzel mücadeleci ve sürpriz müsabakalara şahit oluyoruz.

 Maçların yanında havanında güzel olması Hakkari spor severlere güzel ve keyifli hafta sonları sunuyor.

Amatör Ligimizin 8.Haftasını Şampiyonanın güçlü takımı Hakkari zapspor Haftayı Bay geçirmesine rağmen liderliğini devam ettirdi.

Ligin Diğer şampiyon adayı Hakkarispor ilk yarıyı 4-2 yenik bitirmesine rağmen 2. yarıda göstermiş olduğu harika performans maçı 9-4 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Haftanın en büyük sürprizini yaparak. Ligin yeni ve güçlü takımı Bay köyü sporu 2-1 yenerek üç puanı ilçeye götürdü ve de haftanın en büyük sürprizini yaptı.

Cölemergspor Hakkari gücünü 6-1 yenerek haftalar sonra galip gelmeyi bildi. Haftanın son maçında Hakkari Belediyespor Merzansporu 8-1 yenerek üst üste 2 galibiyetini aldı.

Bu galibiyetin hediyesi olarak Sayın Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM Belediye spor futbolcularına farklı galibiyetlerinden dolayı Akşam yemeğiyle sporcular ödüllendirdiler. Belediye spor yönetimi ve sporcuları Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.

Amatör Ligimizin diğer bir güzel yanı hakemlerimiz. Hakkari Amatör Ligi son yılların en güzel sezonunu yaşamakta bunun yanında hakemlerin üstün performansları ligimizin kalitesine kalite katmaktadır.

Lige düdük çalan tüm hakemlerimizi kutlarım. Tüm hakemlerimiz bir üst ligleri hak ediyorlar.

Lakin içlerinde biri var ki daha üs ligleri hatta süper ligi dahi bile hak etmiş olan, ERTUĞRUL HAKAN KORKMAZ

Beden Eğitimi öğretmeni olarak İzmir’den Hakkari’ye tahini çıkan Ertuğrul Hocamız İlimizde göreve başladığı zaman hakemliği bırakmak ister.

İl hakem kurulu başkanı tarafından ikna edilen Ertuğrul hocamız hakemliğe tekrar devam etme kararı alır.

24 yaşındaki genç hocamız ligin ilk haftasında, yönettiği müsabakalarda verdiği doğru ve adil kararlarıyla tüm Hakkari spor camiasının takdirini kazandı.

Üst klasman halemi olan Ertuğrul hocamıza Futbol federasyonu tarafından görev verilirse inanıyorum ki hak ettiği yere gelecektir.

Bizlerde Hakkari spor camiası olarak Ertuğrul Hakan Korkmaz hocamıza ve tüm hakemlerimize başarılar diler, ayrıca ilimizde ve ülkemizde böyle hakemlerin yetişmesi ve böyle hakemleri ülke sporuna kazandırması dileğiyle…

h-1-001.jpg20171119_110310.jpgmurat-2.jpg

Bu yazı toplam 5922 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim