• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Hakkâri’nin efeleri…

Murat Taş

Hakkâri Bayköyü takımı 2017 yılında Köyün gençleri tarafından kurulmuştur.

Bay köyü ilimizin sevilen köylerinden biri, köyün gençleri kendi imkânlarıyla kurdukları Bayköyü takımını kısa bir sürede Hakkâri amatör ligine kazandırdılar. Mücadele ettikleri ilk sezonda her kesimin takdirini kazandılar.

Alt yapı, genç ve A takımlarıyla ligimize uyum sağlayarak ileriki yıllar için Hakkâri sporuna yön verecek takımlardan biri olacağını şimdiden kanıtladı.

1-144.jpg

Takımın hiçbir geliri olmamasına rağmen küçük çaplı spor sonluğun dışında kendi harçlıklarıyla takımlarını idare eden kulüp yöneticilerinin bu davranışı yönetimin gençlere ve sporcularına verdiği önemin ne kadar değerli olduğunun göstergesidir.

Takıma öncülük edip ve onlara babalık ve ağabeylik yapan Aydın Özhan ilde sevilen nadide spor adamlarından biri, Aydın gibi kardeşlerimizin ilimiz spor aktivitelerinde bulunması hepimiz için bir şanstır.

Takımın kurulmasında emeği gecen kulüp başkanı Seyfettin Çiftçi ve takım kaptanı Muhyettin Çiftçi kulübün kurulmasında büyük emekleri oldu.

2-185.jpg

Her iki kardeşimin gecelerini gündüzlerine katarak takımları için çalışmaları güzel daha önce farklı takımlarda oynamanın verdiği tecrübeyle takımlarına saha içinde saha dışında verdikleri maddi ve manevi destek gençlere abilik ve hocalık yapmaları spora olan sevdalarından gelmektedir.

3-146.jpg

Bu davranışları hepimiz için örnek olmalıdır.

Takımın antrenörü Yaşar hoca ve yardımcı antrenör Halife Beyter’i unutmamak gerekir, ellerinde ekipman ve malzeme olmamasına rağmen her türlü fedakârlıktan kaçınmayan bu değerli kardeşlerimin mücadeleleri takdire şayandır.

Ne mutlu o insana, kendi memleketindeki gençlere öncülük ve abilik etmek onların elinde tutmak, onlara her türlü desteği sağlamak gençlere verilecek en büyük ödüldür.

Bu yüzden her iki hocamızı yürekten kutlarım.

Hakkâri Bayköyü takımı yönetim ve teknik heyetine iki sezondur.

Amatör ligde mücadele etmesine vesile olan futbolcularına ve gençlerine spor malzemesi eksik etmeyen her müsabaka ve idmanlarda takım oyuncularına sıcak yemek ikram eden, tüm imkânsızlıklara rağmen gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çanla başla mücadele eden bu güzel kulübümüzün yöneticilerini canı gönülden kutlarım.

Bayköyü takımı ilimizin en çok taraftarı olan takımlarımızdan biri, her müsabakada gelip en güzel şekilde takımlarını desteklemelerini de unutmamak gerekir.

Bayköyü spor kulübünün en büyük isteği spor tesisi sporcuların çoğu genç ve bu gençlerin büyük bir bölümü köyde yaşamaktadır.

Gençler eğer köyümüze bir futbol sahası yapılırsa köyün gençlerinin zaman geçireceği bir alanları olur.

Takımları idman ve hazırlıklarını burada yaparlar.

Gençler ilgili makamların kendilerine sahip çıkmalarını köylerine yapılacak bir tesisin kendi köylerine olduğu kadar şehrin tamamına da faydalı olacaktır.

Devlet büyüklerimizin Bayköyü spor ve sporseverlerin bu isteğine cevap vereceğine inancımız tamdır.

Bizlerde Hakkâri haber TV ailesi olarak ilimizde yeni kurulmasına rağmen Hakkâri futboluna verdiği güzel örnek için Bakköyü takımızı teşekkür ederiz. Hakkâri amatör liginde başarılar dileriz.

 

 

Bu yazı toplam 4019 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim