• BIST 9562.51
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Hakkari'nin ilk Tatil Köyü açıldı

Hakkari'nin ilk Tatil Köyü açıldı
Hakkari’de Depin Tatil Köyü düzenlen görkemli bir tören ile hizmete açıldı

Hakkarili iş insanı Abdurrahman Er tarafından, kent merkezine 7 kilometre uzakta bulunan Depin’de on beş bin metrekare ala üzerine kurulu ‘Depin Tatil Köyü’ düzenlenen tören ile Hakkari halkının hizmetine girdi.

İçinde yarı olimpik yüzme havuzu, restoranlar piknik alanı, ve rafting alanı bulunan Hakkari’nin gözde mekanında düğün, nişan kına gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Açılış törenine Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, bazı kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Durankaya eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, programa katılan davetlilere teşekkür etti.

Bu tür yatırımların Hakkari’nin kalkınmasında çok önemli olduğunu belirten Keskin, “Böyle işyerleri, tesislerin açılması gençlere de iş imkanı olanağı sağlıyor. Tabi ki Hakkari ilimiz zamanla başka argümanlar ile anıldı. Şuanda insanlarımız huzur içerisinde, rahatlık içerisinde memleketine bir şeyler yapmak istiyor. İlimizde huzur olduğu müddetçe iş olanaklarımız da artacak.

Huzur iştir, ekmektir, her konuda anlayacağınız huzurla beraber hizmet de artıyor. Güzellikler de artıyor. Hakkari de güzelleşiyor. Siyasi tercihleri bir tarafa bırakarak biz Hakkariliyiz Hakkari’nin kalkınması için güzel şeyler yapmak zorundayız.

Bu olanağı bu imkanları bu tesisi Hakkari’ye kazandıran İş İnsanı Sayın Abdurrahman Er’e huzurunuzda çok teşekkür ederim. En az 12 –ile 15 kişi istihdam edilecek. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

İş İnsanı Abdurrahman Er de açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Kent için önemli ihtiyaç olan böyle bir mekanı Hakkari’ye kazandırmanın gururunu yaşadığını anlatan Er, “Tatil için Antalya’ya, Bodruma gitmenize gerek yok tatilinizi ayağınıza getirdik” dedi. 

1-619.jpg

3-002.jpg

7-001.jpg

04.jpg

Bu haber toplam 3750 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim