• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari'nin sosyal ve ekonomik sorunları tartışıldı!

Hakkari'nin sosyal ve ekonomik sorunları tartışıldı!
Hakkari’de vatandaş ve ildeki yetkililer bir araya gelerek şehrin gelişimini, gerçekleşen ve ihtiyaç duyulan yatırımları, genel şehir sorunlarını ve talepleri görüşmesi amacıyla İl Koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısına Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, HATSO Başkanı Servet Taş, kamu kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle muhtarlarının, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari'nin kalkınması için bir araya geldiklerini belirterek, kalkınması içinde devlet büyüklerinin ellerinde geleni yaptıklarını söyledi.

Burada konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak ise, Hakkari’nin gelişimini sağlamak amacıyla 2016 ile 2017 yılları arasında gerçekleşen, devam eden ve önümüzdeki yıllar için planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Vali Toprak ayrıca güvenlik güçlerimiz kendilerine verilen görevleri fazlasıyla yerine getiriyorlar. Vatandaşlarımız da bu konuda gayet duyarlı bir noktaya geldiler. Yani devletlerinin yanında olup kendilerine zarar veren, kalkınmayı engelleyen bu terör hareketine tavırlarını koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Ayrıca, Hakkari’yi bir şantiyeye çeviren Hakkari Belediye Başkanlığının şehirde şimdiye kadar yapılamamış birçok önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerine yönelik hazırladığı yatırım programı, tamamlanan ve sürdürülen çalışmaları ile hedefleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Toplantı sonunda oluşturulan Moderatör masasına oturan Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz,

İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu İl Genel Sekreteri Osman Kızılban ve HATSO Başkanı Servet Taş katılımcılardan gelen soruları dinleyip yanıtladı. Ayrıca katılımcılardan gelen fikirler ele alınarak kayıt altına alındı. İHA

hatso-toplanti-m.jpghatso-toplanti-m.jpghatso-toplanti-11111111111.jpg

 

Bu haber toplam 3655 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim