• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkârispor evinde takıldı!

Murat Taş

Ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı yaşamını yitiren tüm şehitlerimize ALLAH’tan rahmet diler yaralı olanlara da acil şifalar dilerim. İnşallah ülkemize huzur barış bir an önce gelir.

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden HakkâriSpor futbol takımı 2.yarının 1.maçında kendi evinde 1955 Batman Belediye sporla 0–0 berabere kaldı.

Hakkâri spor futbol takımı devre arasında Antalya İlinde yaptığı kamp ve yeni transferleriyle kendi seyircisinin önüne çıktı.

Hakkâri spor müsabakanın ilk yarısında iyi bir mücadele etti,ilk yarıda takım daha dikkatli olsaydı ilk yarıyı farklıda bitirebilirdi. Müsabakanın ikinci yarısında daha dinamik bir Batman Belediye spor seyrettik Hakkâri spor kalesine daha fazla gelerek galibiyet peşinde koştu.

Hakkâri spor eğer direkleri geçebilseydi hanesine 3 puanı yazabilirdi. Direkten dönen 3 şut Hakkâri spor için adeta şansızlık oldu. Hakkâri spor galibiyeti hak etmişti ama işte şans bazen sizi es geçebiliyor.

Hakkâri sporun yeni transferleri iyiydi, yerinde olan transferlerdi. Takımın defansında aksamalar vardı, yapılan transferler o boşluğu doldurarak Mikail hoca orta saha ve forvet bölgesine takviye yaparsa takım daha iyi olur.

Soğuk havaya rağmen seyircilerin müsabakaya olan ilgisi güzeldi. Güzel olan başka şeyde ilin mülki idare amirlerininde müsabakaya olan ilgisinide unutmamak gerekir.

Müsabaka son yılların en centilmen müsabakalarından biri oldu. Şuan ligde Hakkâri spor ve taraftarının gösterdiği centilmelik takdire şayandır.

İlimizin kış eğlencelerinde biride kayak merkezidir, yapılan kayak merkezi ilimiz için bir zenginliktir. Kayak tesislerine giden halkımız hafta sonlarını iple çekmektedirler.

Kayak merkezinin ilimize kazandıranlara ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Kayak merkezimizin iyi bir tanıtımı yapılırsa ilimizin turizmine, gelişimin ve kalkınmasına vesile olabilir. 

murat-foto-1.jpg

Bu yazı toplam 2855 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim