• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Halk turnuvası başlıyor

Halk turnuvası başlıyor
Hakkâri Haber TV öncülüğünde halk turnuvası başlatılıyor. Turnuvasının başvuruları 09.01.2014 tarihinde başlanacak 28.01.2014 tarihinde sona erecektir.

Yapılacak turnuvada ilk kez giriş kart uygulaması yapılacak bu vesileyle her türlü olumsuzlukların önüne geçmiş olacak.

Halk turnuvasının başvuruları 09.01.2014 tarihinde başlanacak 28.01.2014 tarihinde sona erecektir.

Başvurular için gereken evraklar

Başvuru formu (Ek 1)

1 Adet fotoğraf (fotoğraf giriş kartı içindir her futbolcu için ayrı giriş kartı olacak amaç kimse dışarıdan sporcu getirmesin)

Kimlik fotokopisi

Müracaat iletişim: Murat TAŞ 0 543 679 17 30 

turnuva-1.20140108174051.jpg

HAKKÂRİ HABER TV ÖNCÜLÜĞÜNDE 1.LOKMAN ELMAS HALI SAHA FUTBOL HALK TURNUVASI STATÜSÜ, GENEL HÜKÜMLER VE KATILIM ŞARTLARI

 1. Bu turnuva elim bir trafik kazasında vefat eden Hakkâri sporun genç kaptanı Rahmetli Lokman Elmas anısına düzenlenmektedir.

2. Bu turnuvada “Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı” ayrıca takımların sıralamaya esas derecelendirilmesi ve fikstür çekimleri ile ilgili olarak “2013 – 2014” futbol sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar”  hükümleri aynen geçerlidir. (9 madde belirtilen kurallar hariç.)

3.Turnuvaya Hakkâri il merkezi Belde ve köy takımları katılabilirler. Kurumlarda çalışan ve daha evvelki turnuvaya katılan takımlar farklı isim altında girebilirler.

4. Takım kadroları en fazla 12 oyuncudan oluşacaktır.

5. Turnuvaya katılacak olan takımlar “Turnuva Katılım Formu” (EK–1) 1 adet fotoğraf (zorunlu)“Nüfus cüzdanı fotokopisi“belgeleri, takım sorumluları aracılığıyla müsabaka kayıt ve iletişim sorumlusuna teslim edeceklerdir. Turnuva yürütme kurulunca veya turnuva tertip komitesince turnuva ile ilgili yapılan duyurular, takım sorumlularına telefonla, https://www.hakkarihabertv.com/ yâda mesaj aracılığıyla yapılacaktır. Takım listelerinde ismi belirtilen futbolcuların fotoğrafı olmayan takımlar turnuvaya katılmayacaktır. Fotoğraf turnuva lisans işlemleri içindir.

6.Turnuvaya katılım ücretli olup, her takım için 250 (iki yüz elli) TL’dir. Tek sefere mahsustur. Ücretler peşin alınacak, peşin ödenmeyen takımlar dosyaları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

7. Müsabaka isim listeleri en fazla 12 oyuncudan oluşacak ve maçın başlama saatinden en az 10 (on) dakika önce rakip takım sorumluları tarafından imzalandıktan sonra hakemlere teslim edilecektir. esame listesi kesinlikle doldurulacak ve bu kurala kesinlikle her takım oymak zorundadır. Müsabakalarda kırmızı kart gören oyuncu 1 maç ceza alır. Hakem raporlarına göre cezalar değişebilir. Sarı kart sınırlandırması yoktur.

8.  Geçerli mazereti olmaksızın maça gelmeyen, gerçek dışı beyanda bulunan ve müsabaka isim listesinde bulunmayan oyuncu oynattığı Turnuva Yürütme Kurulu/ Turnuva Tertip Komitesince tespit edilen takımlar turnuvadan ihraç edilecektir. Yine bu sebeple turnuvadan ihraç edilen takımla / takımlarla karşılaşacak takımlar 3–0 hükmen galip sayılacaktır.

9.Turnuvada maç tarihleri saatleri turnuva tertip komitesi karar verecek. Müsabakalar kesinlikle ertelenmeyecek (olağan üstü durum hariç)

10. Müsabakalarda TFF Halı saha futbol oyun kuralları ilgili yönetmelik, talimat ve hükümler aynen geçerli olacaktır. Turnuvaya katılan takımlar tüm maddelere oymak zorunda ve doğa bilecek tüm sorumluluklarda sorumludur.

11. Takım sayısı turnuvaya katılacak takım sayısına göre gruplar belirlenip karşılaşma takvimi oluşacak.

12. Turnuva kapsamında sportmenlik unsurları ön planda tutulacağından, oyun alanı içerisinde, oyun alanı çevresinde veya turnuvaya ilişkin toplantılarda sportmenlik dışı davranışlara kesinlikle müsaade edilmeyecek olup, bu tarz davranışlarda bulunan oyuncu, takım sorumluları ya da takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

13. Müsabakalarda kasten, rakibi veya kendi takım arkadaşını sakatlamaya yönelik hareketler; rakibe veya bir başkasına tükürmek, saldırgan, hakaret edici, küfürlü bir şekilde konuşmak ve/veya el, kol hareketleri yapmak suretiyle yaptığı ihlallerden dolayı oyundan ihraç edilen oyuncular turnuvadan ihraç edilecektir.

14. Turnuvaya 18 yaş üstü ve 55 yaş altı herkes katıla bilir. Profesyonel yâda amatör futbolcu sınırlandırması yoktur.

15. Bütün müsabakalar 25 (yermi beş) dakikalık 2 (iki) devre halinde oynanacaktır. Müsabakalar 7x7 kişilik iki takım arasında oynanacaktır. Üçüncülük müsabakası oynanmayacaktır. Müsabakadan önce rakip takımlar birbirlerinin turnuva kimlik kartlarını kontrol etme hakkına  sahiptir. Müsabakadan önce itirazları sorulacak, itirazları varsa o an edilecek, müsabakadan sonra herhangi bir itiraz kesinlikle kabul edilmeyecektir. İtirazı sadece takım sorumlusu yapar.

16.  Oyuncu değişikliği hakkı her takım için 5 (beş) olarak belirlenmiştir. Oyundan çıkan değiştirilmiş oyuncu, tekrar oyuna giremeyecektir.

17.  Takımlar tek tip forma, tozluk, şort veya tek tip arkasında numara bulunan antrenman yeleği gibi gerekli teçhizatlar la oynayabileceklerdir. Halı saha ayakkabı ile oynanacaktır (Krampon kesinlikle kullanılmayacaktır). 

18.Turnuvaya katılan takım futbolcuların sağlık sorunları olanların turnuva komitesinin her hangi bir sorumluluğu yoktur.

19. Turnuvaya ilişkin başvurular istenilen belgeler ile tertip komisyonu üyesine dosya halinde teslim edilecektir. Evrakı eksik olan takımların başvurusu kesinlikle kabul edilmeyecektir.

20. Turnuva müsabakaları turnuvaya katılan takımların belirlenmesinden sonra fikstür, tarih ve saatler belirlenip takım sorumlularına iletilecektir.

21.Turnuva disiplin kuruluna Turnuva tertip komitesinden 2 kişi 1 hakem ve 2 takım sorumluları (turnuvaya katılan takımlar tarafından) seçilecek olan 5 kişi tarafından oluşacak turnuvaya katılan takımlar turnuva tertip ve disiplin komitesi kararlarına aynen oymak zorundadır.

22.Turnuvaya katılan takımlar turnuva statüsü ve kurallarını kabul etmiş sayılır.

23. Turnuvalar Arena ve Hedef halı sahalarda düzenlenecektir. 

24. Turnuva başvuruları 06.01.2014 – 24/012014 tarihileri arasında Arena Halı Saha Tesislerine yapılacaktır.

İLETİŞİM: Murat TAŞ      GSM: 0543 679 1730

Bu haber toplam 7322 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim