• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

HATSO’ dan kursiyerlere malzeme desteği

HATSO’ dan kursiyerlere malzeme desteği
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO)’nın girişimleri ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine dağıtılmak malzeme desteğinde bulundu.

- Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO)’nın girişimleri ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine dağıtılmak üzere tekstil ürünü kumaş, nakış ve dikiş malzemeleri ile enstrüman aletleri desteğinde bulundu.

 

HATSO Başkanı Servet Taş, TOBB çatısı altında hizmet veren oda/borsalar olarak illerimizde ve bölgelerimizde her zaman sosyal sorumluluk bilinci ile  başta ticaret ve ekonomi olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve diğer birçok alanda, bulundukları yerlerin gelişmesi, kalkınması için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Taş,” Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay’dan ilimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde çeşitli meslek dallarında kurs gören özellikle bayan kursiyerlerin ürettikleri tekstil ürünleri ve el sanatı nakış ürünleri için malzeme ile gençlerimizin müzik becerilerini geliştirecek enstrümanların talebinde bulunduk.

 Bugüne kadar ilimize yaptıkları kıymetli destekler ile her zaman yanımızda yer alan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli başkanı Sayın İbrahim Burkay, yine talebimizi olumlu karşılayıp, Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlere dağıtılmak üzere tekstil malzemelerini tarafımıza gönderdiler.

Bizde bugün malzemeleri Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün de hazır bulunduğu, Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde, Hatso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan  ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin ile birlikte, kurum müdürü Yurdagül Timur’a teslim ettik. Kıymetli desteklerinden dolayı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Haber: Feyzullah Taş

halk-egitim-3.jpghalk-egitim-1.jpghalk-egitim-4.jpg

 

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim