• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

HATSO SEÇİMLERİ!

Hakan Taş

  Ticaret Odaları seçimleri dört yılda bir yapılır. Bu defa beş yıl sürdü çünkü hükümet iki defa erteledi. Yerel ve genel seçimler havasında geçti. Doğu ve Güneydoğu’da eski yönetimler güven tazeledi.

Gelgelelim Hakkari HATSO seçimlerine.

Servet TAŞ’a Mimar Cemal ERİP rakip oldu.

Hayatımda tanıklık ettiğim en demokratik, en centilmen, en güzel seçim oldu. Meclis Başkanı Nazım DEMİR ve Başkan Servet TAŞ, seçim süreci boyunca medyaya en ufak bir beyanat bile vermediler. Tüm illerde adaylar arasında söz düellosu ve çakışma yaşanırken HakkariHATSO’da her iki aday ağzını bile açmadı. 7 guruptan 425 kişi sandık başına gitti.

Oyunu kullanmak için İstanbul ve Ankara’dan gelen esnaflarımız bile vardı. Baharı müjdeleyen beyaz ve yeşil renklerle seçime girdiler. Kimin kaç oy aldığını, kimin başarılı veya başarısız olduğuna değinmeyeceğim. Göze çarpan ve herkesi mutlu eden dostluk ve sevgi oldu. Kazanan Hakkari ve Hakkari esnafı oldu. Taş ve Erip iki yakın akraba ve öz Hakkarili iki kardeşlerimizdirler.

Servet Taş, seçim öncesi tüm ısrarlarıma rağmen demeç vermedi. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız nedir diye sorduğumda; “Yaptıklarımızı tüm halkımız görüyor ve biliyor. Yapacağımız daha çok iş var” yanıtını vermekle yetindi. Cemal Erip ve arkadaşları hiçbir yerde en ufak bir olumsuz propaganda yapmadılar. Basın mensuplarıyla bir kahvaltıda buluşarak HATSO’yu konuştular. Beni davet etmediler.

En büyük başkan bizim başkan sloganlarıyla devam yetkisi alan Servet Taş, “En büyük ben değil, sizlersiniz” yanıtını vererek mütevaziliğinden ödün vermedi. Beyaz ve Yeşil liste arasında hiçbir sürtüşme, sataşma yaşanmadı. Kaybedenler kazananları tebrik etti. Ve bana göre Hakkari kazandı.

Ak Parti eski il başkanı Metin TEKİN, HATSO seçimlerine odaklandıklarını, Servet Taş ile hizmete kaldığımız yerden devam diyerek 505 üyeye ve iki adaya teşekkür içeren bir mesaj yayınladı.

Örnek bir duruş sergileyerek demokrasiye katkı sunan Cemal Erip ve Servet Taş’ı, yedi gurupta toplanan Hakkari esnafını tebrik ediyorum. Her meslek ve gurup HATSO seçimlerini örnek almalıdır. İlimizin kalkınması için hep birlikte aynı saflarda mücadele etme azmimiz devam etsin. 

tas-006.jpg

Bu yazı toplam 4671 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim