• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

HATSO ve Taş!

Hakan Taş

Ticaretin olmadığı, esnafın kan ağladığı bir kentte Ticaret Odasına ve Başkanına değinmek tuhaf gelebilir. HATSO yeni hizmet binası, yeni yönetimi ve duruşuyla yıla damgasını vuran bir kurum oldu.

Servet TAŞ, aşiret ağası ve kanaat önderi değil ama şıklığı, yakışıklılığı ve çalışkanlığıyla herkesin sevip saydığı bir karekterdir. Çok büyük bir bankanın hem Hakkari hem de Diyarbakır şube müdürlüğünü yapmış, ekonomist, girişken, üretken, iş bitirici ve sosyal bir yapıya sahiptir.

HATSO, sadece esnaf ve şirketlerin girdiği kurum değil, her kesim insanın uğrak adresi oldu. Öğrencilere, hastalara, sporculara, gençlere verdiği maddi ve manevi desteğiyle de biliniyor. İnşa ettikleri konferans salonu tüm etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Servet TAŞ HATSO Başkanlığına geldiğinden beri evinde doğru düzgün ayaklarını uzatarak dinlenmiş değil. Sürekli başkente giderek tüm bakanları ve yatırımcı bürokrasiyi Hakkari için sorunlarımızı gidermek adına kapılarını aralamakla uğraşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri programına bile giderek görüşme imkanı yakalayarak Hakkari’ye dikkat çeken görüşmelere imza attı. Hayatını sadece Hakkari’ye hizmet için adayan ve başkente demir atan TAŞ’ın yaklaşan HATSO seçimlerinde yeniden aday olması bekleniyor.

El attığı hiçbir işi yarım bırakmayan ve birçok başarıya imza atan TAŞ, eminim yeniden güven tazeleyerek kentimizi sorunlardan kurtaracak, ticaretin bereketini arttıracaktır.

Üç gündür başkentte temaslarda bulunan ve Gümrük Bakanı ile görüşerek Çukurca ilçesi Üzümlü sınır kapısının açılması ile ilgili müjdeli haberi veren sayın TAŞ’ı yazmak ve teşekkür etmek istedim. Telefonda bana müjdeyi verdiğinde ağlamaklı ve gururluydu.

Sınır kapılarının açılması için yılardır verdiği mücadelenin canlı tanığıyım. Bugüne kadar sadece insan geçişine açılan kapı artık ardına kadar ticarete açık olacaktır.

Orada lojman ve hizmet binası yapımına en kısa zamanda başlanacaktır. Hakkari’de gelir kaynağı artık sadece memur maaşları olmayacaktır. Bu kapının ticarete açılması ekonomiye büyük katkı, halkımıza refah ve kazanç sağlayacaktır. Müjdeyi TAŞ verdi ama ilimiz valisi Cüneyit Orhan TOPRAK’ın çaba ve emekleri de unutulmamalıdır.

HATSO’ya selam, Servet TAŞ’a hizmet yolunda devam …

Bu yazı toplam 2750 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim