• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

HATSO'dan eğitime katkıda bulunan iş adamlarına plaket

HATSO'dan eğitime katkıda bulunan iş adamlarına plaket
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, il dışında değişik üniversitelerde eğitim gören öğrencilere katkıda bulunan iş adamlarına plaket verdi.

Hayırseverliği ile bilinen ve dar gelirli aileler başta olmak üzere il dışında değişik üniversitelerde okuyan öğrencilere eğitim desteği veren Hakkarili iş adamı Hamdi Aktaş ve Muzaffer Karlı’yı plaketle ödüllendirildi.

HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkarili iş adamları ile HATSO’da bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Başkan Taş eğitime katkılarından dolayı İstanbul’da ikamet eden Hakkarili iş adamı Hamdi Aktaş’ın plaketini amcası oğlu Ali Aktaş’a teslim etti. İş adamı Muzaffer Karlı’yı da katkılarından dolayı plaket veren Taş, bu örnek davranıştan dolayı işadamlarını kutladığını söyledi.

Hakkari dışında farklı üniversitelerde eğitim gören Hakkarili öğrencilere sahip çıkan iş adamları Hamdi Aktaş ve Muzaffer Karlı’nın örnek davranış sergilediğini söyledi. Taş,”İstanbul’da Şafak Gıda Ramar marketler zinciri bulunan ve bünyesinde yaklaşık 2 bin kişiyi istihdam eden Hakkarili iş adamımız Hamdi Aktaş, Dumtaş Gıda Nakliyat Sanayi Ticaret L.T.D A.Ş Gülnam Çay firması sahibi Muzaffer Karlı eğitime katkılarından dolayı bizi gururlandırmıştır. İl dışındaki zor şartlar altında üniversitede okuyan öğrencilerimiz var. Öğrencilere eğitim desteği veren iş adamlarımız Aktaş ve Karlı’yı kutluyoruz. Kendilerine  odamız ve Hakkari halkı adına teşekkür ediyoruz. Diğer iş adamlarımızın da öğrencilere katkı sunmasını bekliyoruz” dedi.

İşadamı Hamdi Aktaş’ın ödülünü alan amcasıoğlu Ali Aktaş ve Gülnam Çay Firması sahibi Muzaffer Karlı zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren öğrencilere katkı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek plaketten dolayı da Başkan Taş’a teşekkür ettiler.

Hazırda bulunan bazı öğrenci velileri ise zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren çocuklarına burs imkanı sağlayan iş adamlarına minnettar olduklarını ifade ettiler. Başka bir veli ise HATSO salonunda İşadamı Muzaffer Karlı’nın eğitimini sürdüren öğrencileri için kendisine bir miktar para yardımını yaptığını belirterek Karlı’ya teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

hatso-plaket-toreni-2.jpgplaket-toreni-111.jpg
 

 

Bu haber toplam 6410 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim