• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C

Hatso’ya nezaket ziyareti!

Hakan Taş

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, önceki gün HATSO’yu ziyaret ederek Başkan Servet Taş ve Meclis Başkanı Nazım Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Görevi devir aldığından beri başarılı bir çizgi çizen, sürekli halk ile içiçe çalışmalar yürüten bayanErtuş, kamu kurumlarını, STK temsilcilerini ve esnafları sık ziyaret ederek dikkat çekmeyi başarıyor.

İlimizde kadın kolları her partide hep cılız kaldı. Sadece isimleri vardı ve parti binasının dışında asla görünmezlerdi. Gençlik ve kadın kolları bana göre en önemli birimlerdir. Ama ne yazık ki varlıklarını bir türlü his ettiremediler. Münevver Ertuş, bu kuralı bozdu ve her oluşumda yer alarak beğeni topluyor. Koruma ordusu yok, makam arabası yok, kompleks taslayan tavrı hiç yok. Kendisi Kadın Kolarından sorumlu olsa da her oluşumda yer alarak beyanat vermekten kaçınmıyor.

İl yönetimi ilçe ve köyleri turlarken merkez arenası da kadın kollarına kaldı. Bayan Ertuş, mütevaziliğiyle her vatandaşın ayağına giderek ziyaretlerini sürdürüyor.

HATSO’da  7 Nisan günü seçimler var. Servet Taş ve ekibine bu anlamda destek ve ziyaretler yoğunlaştı. Bu ziyaretçilerden biri de Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş idi. Bayan Ertuş’a bu ziyareti sordum; “Biz parti olarak her kesime ulaşmayı hedef seçtik. HATSO ile komşuyuz. İlimizdeki sınır kapıları ve esnaflarımızın sorunları hakkında HATSO’dan bilgi alışverişinde bulunmak istedim. Ayrıca seçim süreci başlıyor ve Servet Taş’a başarı dilemek için geldim”dedi.

Meclis Başkanı Nazım Demir ve Başkan Servet Taş, ortak bir açıklama yaparak şu görüşe yer verdiler; “Biz birim olarak herkesin en kolay ulaşabildiği bir adres ve kurumuz. Sadece esnaf değil, öğrenci, işsiz, hasta yakını, yoksul aileler, bürokrasi, siyasiler herkesin uğrak yeri çözüm adresi ve hizmetkarıyız.

Oda olarak siyasi tarafımız yoktur. Herkese eşit mesafedeyiz. Bizi her renk ve parti ziyaret eder. Münevver Ertuş’un ziyaretinden de memnunluk duyduk.

Seçim moduna girdik. Yaptıklarımızı herkes gördü. Daha yapacak çok işimiz var. Bize teveccüh gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Ticaret Odası seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz”…

HATSO seçimlerinde kimler yarışacak, kaç kişi oy kullanacak, seçim atmosferi ve gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim…

Bu yazı toplam 3861 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim