• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Haydi kızlar 1. lige

Murat Taş

Hakkâri gücü bayan futbol takımı grup maçlarını na mağlup bitirerek kendi grubunda şampiyon olan Hakkâri gücü bayan futbol takımı play-of grubunda karşılaştığı Gaziantep bayan takımlarını yenerek 4.li finale kalma başarısı gösterdi. Hakkâri gücü bayan futbol takımı Ankara’da yapılacak olan final maçını kazandığı takdirde bayanlar 1. Ligine çıkacak bayan futbol takımımızın bu azimli ve istekli mücadeleleri ebetteki ilimizde sevinçle karşılanmıştır. Kendilerini buradan yürekten kutluyorum.

Bayan futbol takımının başarısı ilimizde olduğu gibi bölgemiz dede takip edilmekte ve onların bu başarısı bütün ülke geneline şu an yayılmış durumda takımın bu derecede başarısında elbet teki takım oyuncuları teknik heyet yönetimin birlikteliğidir.

Başarının mimarlarından Tahir hocanın emeği baya büyüktür hemen hemen her gün idman ve kendi sporcularıyla dayanışma ve arkadaşlık ruhuyla onlara davranması başarının en büyük etkenlerden biri; yıllardır Hakkâri sporuna hizmet eden bu değerli hocamızın final maçında Hakkâri halkını bir kez daha sevindireceğine tüm yüreğimizle inanıyoruz.

Burada Hakkâri gücü bayan futbol takımı başkanı ve idarecilerin katkısını da unutmamak gerekir. Takımın tüm sorunlarıyla ilgilenmesin de başrol oynayan Hakkâri gücü spor kulübü başkanı Hüseyin ADIYAMAN’ININ özverili çalışmalarında unutmamak gerekir.

Hakkari gücü bayan takımına sponsor olan ve takıma büyük ölçüde maddi ve manevi desteği veren genç iş adamımız Ebubekir ZİREK kardeşimizi yürekten kutlarım. Hakkâri deki iş adamlarımıza esnafımıza örnek alması gerekir yaptıkları. Böyle genç iş adamının Hakkâri spora yaptığı bu katkılar umarım son bulmaz katkıları gelecek sezon içinde devam eder.

Burada tüm halkımızın her kesime düşen büyük bir görev ve sorumluluk vardır. Bayan futbol takımımızın bu başarısına hepimiz ortak olmalıyız onlara gereken tüm desteği vermek zorundayız. Sayın Valimizin destekleri de göz ardı etmemek gerek Hakkâri halkının bayan futbol takımına manevi desteğini biliyoruz ama manevi destek sadece yeterli olmuyor.

Maddi destekte şart bayan takımımızın sahadaki azimli ve istekli mücadelelerine yardımcı olmak içinde herkesin yani her kesimin bayan futbol takımımıza destekte bulunması onların ileriki sezonda daha iyi sonuç getireceğini ve başarının devamını getireceğine inancımız sonsuzdur yeter ki onlara gereken desteği verelim.

Sonuçta bunlar bizim kızlarımız bizim canlarımız kardeşlerimiz onlara sahip çıkmak hepimizin en temel görevidir. İnanıyorum bayan futbol takımımız bundan evvel bizlere yaşattığı o güzel sevinçlerine yeni sevinçler katarlar bizler kızlarımıza güvendik ve de güveniyoruz. Haydi, kızlar bir kez daha son viraja geldik yaşatın bizlere mutlulukların en büyüğünü bütün dualarımız sizin için ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 5807 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim