• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

HDP adayları için karşılama töreni düzenlendi

HDP adayları için karşılama töreni düzenlendi
HDP, Hakkari Merkez ve ilçe belediye eş başkan adayları için karşılama töreni düzenledi. Araçlık konvoy ile şehre giren HDP belediye başkan adayları alkışlarla karşılandı.

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 31 Mart yerel seçimleri için Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Büyük Çiftlik ile Esendere beldesinin belediye eş başkan adayları için karşılama töreni düzenledi.

Diyarbakır’daki aday tanıtımının ardından adaylıkları kesinleşen Hakkari Belediye Eşbaşkan Adayları, Seher Kadiroğlu ve Cihan Kahraman, Özgürlük Meydanında (Çiftlik) binlerce kişi tarafından davul zurna ve çiçekler ile karşılandı.

Karşılamaya HDP Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, HDP ve DBP il ilçe yöneticileri, HDP’nin ilçe ve belde adayları katıldı.

Sırası ile platforma çağrılan Büyük Çiftlik adayları; Gülcan Ceylan – Emin Bulgan, Esendere; Semra Aktan / Mustafa Işık, Çukurca; Hevidar Ertunç- Ebubekir Kanat, Şemdinli; Felem Aker – Sami Beşer, Yüksekova; Remziye Yaşar – İrfan Sarı ve Hakkari Merkez; Seher Kadiroğlu Ataş / Cihan Kahraman halkı selamladı.

Çiftlik mevkiinde toplanan vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti.  Ardından konvoyla kent merkezine hareket etti.

Çarşıya gelen kitle H.Sait Camisi önünde davul zurnalar eşliğinde HDP il binası önüne kadar yürüdü.

HDP il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında söz alan il Başkanı Sinan Kaya, karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.

Ardından söz alan HDP Hakkari Belediye Eş Başkan Adayı Seher Kadiroğlu Aktaş , sizleri saygı ile sevgiyle selamlıyorum. Seçim çalışmalarımızın buradan startını veriyoruz dedi.

Eş Başkan Adayı Cihan Karaman ise, Direnişin sembolü değerli hemşerilerim, halkı hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum dedi.

Yapılan açıklamaların ardından eş başkan adayları parti binasında halk ile bir araya geldi. Hakkarihabertv.com

hdp-2-022.jpghdp-3-007.jpghdp-1-025.jpghdp-4-003.jpghdp-7.jpg

 

Bu haber toplam 6136 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim