• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

HDP seçim örgütleme komisyon'undan halka teşekkür

HDP seçim örgütleme komisyon'undan halka teşekkür
Hakkari HDP Seçim Örgütleme Komisyonu milletvekili adaylarını bağrına basan halka teşekkür etti.

HDP seçim örgütleme komisyonu tarafından yapılan açıklamada,”Özgürlük, eşitlik ve demokrasi mücadelesinde emsalsiz bir örnek teşkil eden Hakkâri Halkının, yeni yaşam çağrısı adına adaylarımızı karşılama ve sahiplenmeyle verdikleri desteklerinden dolayı canı gönülden teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Önderliğimizin başlatmış olduğu adalet, özgürlük ve yeni yaşam projesine ilk günden bugüne kadar sahip çıkan Hakkâri halkının 7 Haziran günü de en iyi şekilde sahip çıkacaklarına inancımız tamdır denildi.

Açıklamada,”7 Haziran 2015 Genel Seçimlerine Parti olarak katılacağımızdan dolayı tüm yerellerimizde il seçim komisyonları 1 ayı aşkındır kuruldu.  Tüm kurumlarımız ve halkımızla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

7 Nisan 2015 tarihinde Hakkâri Adayları belirlenmiş ve bu perspektifle seçim irtibat büroları açılmaya başlanmıştır.  Bizler de 13 Nisan tarihinde HDP Hakkâri Seçim İrtibat Bürosunu adaylarımız ve halkımızın kitlesel katılımıyla açmış bulunmaktayız.  15 Nisan itibariyle de Yüksekova, Çukurca, Şemdinli İlçelerimizde ve Derecik, Esendere, Büyükçiftlik beldelerimizde seçim irtibat bürolarımızı açmış olacağız. 

Seçim Örgütlenme Komisyonu olarak bundan sonra 7 Haziran seçimlerine kadar yapılacak her türlü seçim çalışmalarını program dâhilinde basın üzerinden halkımızla paylaşacağız. Halkımızın ve kurumlarımızın seçim çalışma ve örgütleme programlarını takip etmeleri ve katılım sağlamaları önem arz etmektedir.

Yarın saat: 9.30 da adaylarımızla birlikte kitlesel olarak HDP Seçim İrtibat Bürosu Önünde Çukurca’ya hareket edilecektir. Tüm halkımız yarın ki kitlesel açılışa davetlidir.

Program:

1-15 Nisan 15 Çukurca HDP Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı

2-16 Nisan 15 Şemdinli HDP Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı

3- 17 Nisan 15 Yüksekova HDP Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı

hdp-secim-komisyonu-m.jpg

Bu haber toplam 4025 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim