• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Her kesime dokunan başkan Epçim

Hakan Taş

2014 yılından beri Hakkari’de görev yapmaktadır. Bizden biri gibi oldu. Çalışmalarıyla, projeleriyle, yenilikleriyle her kesime dokunmayı, herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Belediyecilik ciddi bir iştir. Hakkari şehir merkezinde başlatılan işler tamamlanamadı. Bu hizmetlerin devamı hususunda Kayyum olarak atanan Cüneyt EPÇİM’e devam edin talimatı verilerek aday seçtiler.

Temayül yoklaması, halk anketleri ve kamuoyu yoklamasında adı ön plana çıktı. Ak Parti genel merkezi batıda İstanbul-Ankara ve İzmir’e ağırlık verirken Doğu ve Güneydoğu’da ise Şırnak-Hakkari ve Diyarbakır üzerinde yoğun mesai yaptı.

hakan-1-010.jpg

Aday tanıtım proğramı için İstanbul Haliç Kongre Merkezinde buluştuk. Ben Ankara’dan geçtim, Belediye Başkan Adayı Epçim, Milletvekili Husret Dinç, İl Başkanı Emrullah Gür, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir ise Hakkari’den İstanbul’a doğru hareket ettiler. Saat 14.00 da başlaması gereken toplantı salonuna sabahın erken saatlerinden itibaren partililer gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 saat gecikmeyle toplantıya katıldı. 40 ilin adaylarını açıkladı. Ve şimdi Hakkari diyerek söze başladı  ekibimizi sahneye davet ettiler. Heyecan doruktaydı, duygulu anlar yaşandı.

Derken, Başkan Epçim ve il örgütü yönetimi dün Yüksekova Havalimanına intikal ettiler. Abartısız 300 araçlık konvoy ile karşılandı. Çiftlik civarında bin kişi başkan Epçim’i alkışlarla karşıladılar. Heyecanlıydı, mütevaziydi, kısa açıklamalar yaptı ve hizmete devam sinyalini verdi.

hakan-2-010.jpg

Karşılama töreni belediye önünde son buldu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bugün CNN TÜRK’te canlı yayın konuğuydu. Konuşmasının bir bölümünü Hakkari’ye ve Epçim’e ayırdı. “Hakkari’yi çok önemsiyoruz ve orada büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.

Sizin anlayacağınız Ak Parti ilk kez Hakkari’de belediye seçimlerine çok iddalı giriyor ve Epçim ile yeni bir başlangıç yakalayacaklarını savunuyorlar. Cüneyt Epçim, duruşu ve performansıyla herkesin sevgisini kazanmış durumdadır. Bu sevgi ve ilgi sandığa yansırsa zafer ile çıkması kaçınılmaz olur. Şimdi gözler HDP’de ve adayında.

Bu arada ilimizin yerel radyo istasyonu HAKKARİ’NİN SESİ RADYOSU yayın hayatına 95.0 frekansında başladı. Tüm parti ve adaylarını haber merkezimizde ağırlayarak halk ile buluşturacağız.

Herkesin düşüncesiyle, diliyle, tercihiyle, rengiyle özgür olduğu bir Hakkari özlemiyle tüm siyasi parti ve adaylarına başarılar diliyorum…

 

Bu yazı toplam 3712 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim