• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Herşey için teşekkürler

Murat Taş

 Sayın valim, yaklaşık olarak dört sene boyunca görev yaptığınız ilimizde, yaptığınız hizmetlerin yanında spora olan ilginiz ve duyarlığınızla hep ön planda oldunuz, spora olan ilginiz ve Hakkâri amatör ligine verdiğiniz değer ve destekleri asla ve asla unutmayacağız. 

 

Her kapı çalışımızda bizleri geri çevirmeyen, güler yüzünü bizlerden esirgemeyen, makamından çay içirmeden göndermeyen, bizlerle yaptığınız sıcak sohbetiniz ve babacanlığınızı asla ve asla unutmayacağız. 2010-2011 Hakkâri yerel amatör ligine katılan kurumumuz il özel idare sporu yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğa ulaşmamıza yaptığı büyük destekle vesile olan siz sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız. Türkiye futbol federasyonu tarafından organize edilen Gençlik Gelişim ligine katılmamızı sağlayan ve katılım sürecinde maddi ve manevi tüm desteğini bizlerden esirgemeyen sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız.

 

Bazen bir baba bazen bir arkadaş gibi olup yeşil sahalarımızda bizlere sonsuz destekte bulunup adeta on ikinci oyuncu olarak sıcaklığını her zaman yanımızda hissettiğimiz, bizlere sporun sevilmesinde öncülük eden sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız. Maddi imkânsızlıklarla boğuşan, amatör lige katılamayacak kadar imkânsızlıklar içinde olan spor kulüplerimize yaptığınız sonsuz desteklerden dolayı sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız.

 

Sporun her dalını ayrım gözetmeksizin, her kulübe eşit seviyede yaklaşan sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız. Gerek il gerekse ilçe spor kulüplerine verdiği sonsuz desteklerden dolayı sayın valimizi asla ve asla unutmayacağız. Evet sayın valim sizi unutmayacağız, biliyoruz ve yürekten inanıyoruz ki sizinde bizleri asla unutmayacağınızı bunu tüm yüreğimizle belirtmek istiyoruz. İnanıyorum ki yükseldiğiniz makam, mevki ne olursa olsun Hakkârili gençleri asla unutmayacağınızı, Hakkari sporuna, sporcularına ve gençlerine Hakkari dışında da destek vereceğiniz İnancı içersindeyiz.

 

Tüm açık yürekliliğimizle söylüyoruz ki artık bizimde Ankara'ya yolumuz düştüğünde kapısını çalacağımız değerli bir büyüğümüz var. Gerek kurumum adına gerek kulübüm ve sporcularım adına ve ilimizdeki tüm spor kulüpleri adına sizlere bir kez daha sonsuz teşekkürler sayın valim Yolunuz ve bahtınız açık olsun, yüce ALLAH her daim sizinle olsun.



 

 

 

 

Bu yazı toplam 5538 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 10
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim