• BIST 9695.03
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Hoş Geldin Boran (Lezgin)

Murat Taş

Haftanın 6 puanlık müsabakasında gülen taraf Hakkari Zap Spor oldu.Bir taraftan küme düşme sıkıntısı yaşayan Hakkari Zap spor diğer taraftan play-of mücadelesi veren Muş Muratspor mücadelesi oldukça zevkli geçti. Zap spor Yeni Diyarbakırspor maçında sakatlanan Mevlüt ve kart cezalısı olan İnanın yokluğunda Muş Muratspor karşısına çıktı. Maçın 30 dakikasına kadar Zap spor rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyerek ilk yarıyı galip bitirdi.

İlk yarıda orta sahada bazı sıkıntılar yaşamasına rağmen rakip takıma yine de fırsat vermedi. İkinci yarıya orta alanda yine sıkıntılarla başlayan Zap spor bulduğu ikinci gol ile bir nebzede olsa rahat bir nefes aldı.O rta alandaki sıkıntıların nedenlerinden biride sakat ve cezalı futbolcuların oyun alanında olmamasından kaynaklandı. Zap spor bence çok iyi mücadele etti hele rakip takım 11 haftalık yenilmezlik serisine de son verdi. Burda rakip takım küçümsenecek bir rakip değildi, kadrosunda tecrübeli futbolcular bulunduran Murat spor pekte yabana atılaçak bir takım değildi.

Gel gelelim futbolcuların saha içerisindeki performanslarına kaleci Faruk her ne kadar yediği yol de az hatası varsa da bence iyi bir performans gösterdi,stoperdeki arkadaşlarıyla daha uyumlu olursa daha faydalı olur. Yunus bence maçın en iyilerinden biri hele Sercan'ın kademelerine girmesi onun açıklarını kapatması ne kadar iyi bir stoper olduğunu kanıtladı.

Mecit bence bal liginin en iyi stoperlerinden biri görevini en iyi şekilde yaptı keşke o topu rakip takıma kaptırmasaydı belki de rakip takım o golü görmezdi .Ah Sercan o fizik ve boyuna rağmen toplarlardan bu kadar çekinmen niye, sanki toplara vururken toplardan ürkmen niye şu toplara bir sağlam girsen az kendine güven ve bizi bir dahaki maçta mahçup et. Alattin senin futbolundan ziyade efendiliğine hayranım duruşun harika sana 10 özerinden 10 puan Ozan bence kanatlarda iyi işler yapıyorsun biraz daha ceza alanı içine topları atarken dikkat etsen daha faydalı olursun.

Ömer sana diyecek bir şey bulamadım sadece harikasın sakat sakat oynamana rağmen. Süleyman bence zapsporun en iyi transferlerinden, biraz daha çalışsan daha faydalı olursun. Mehmet ah şu defansın arkasına atılan topları bir takip edebilsen ceza alanı içerisinde çıkardığın top maçın kaderini değiştirebilirdi. Ümit her hafta olduğu gibi bu haftada golünü attın biraz daha kendini futbola versen bu ligin gol kıralı bile olursun.

Metin bence kendisine iyi bakmalı daha çok çalışmalı Fehmi eskiden en beğendiğim futbolcuların başında geliyordun ne oldu sana kendini maça adapte etsen faydalı olursun. Boran yani Lezgin seni Hakkari amatör ligi belediye spor maçlarından seyrederken hep izliyordum ve de çok beğeniyordum helal sana, sen çok yaşa senin sahada duruşuna hayranım işte benim aradığım kaptan bu gerçi sana 5-6 top geldi hepsini de iyi değerlendirdin.

Atılan gollerde senin payın çok o ne asistlerdi öyle ALLAH nazardan saklasın Profesyonel futbolundan kalma formun  hala yerinde, sende ışık görüyorum kaptanlığı da iyi yaptın takım arkadaşlarınla oyumun onları organize etmense bir harika bu arada Muş murat spor bir kaç lafım var hepsi yetenekli ve tecrübeli futbolcular ama lakin sizin bu saha içindeki konuşmanız sürekli itiraz etmeniz takımınızın yenilgisine neden oldu. Hakemler iyidi orta hakem gösterdiği kartlarla otoritesini sağladı bence iyi bir maç yönetti. her şeye rağmen Zap sporun galip gelmesi güzel bir şey umarım Kızıltepe maçında da bu performanslarını gösterir ve galip gelirler. Bir sonraki yazımıza kadar esen kalın.


Bu yazı toplam 3073 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim