• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA !

Hakan Taş

Üç yıldır ilimizde görev yapan Emniyet Müdürü S.Suvat DİLBEROĞLU, Muğla İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

NERGİZ DÜĞÜN SALONU

Düğün, eğlence ve halaylara ev sahipliği yapan ilimizin ilk ve tek düğün salonu Merzan Mahallesindeki Nergiz Düğün Salonunda  bu defa hüzün vardı. Herşey kusursuzdu.

500 DAVETLİ KATILDI

Valiliğimizin organize ettiği ve benimde destek sunduğum yemekli veda gecesine 500 davetli katıldı. Yüksekova ilçemizden Eski Milletvekili Esat Canan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Şemdinli ilçemizden Eski Milletvekili Hakkı Töre, Kanaat Önderi Mehmet Fırat, Çukurca ilçemizden Belediye Başkanı Ensar Dündar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Kanaat Önderi ve Aşiret Reisi Fatih Keskin, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, muhtarlar, bazı STK temsilcileri ve kamu kurum amirleri katıldılar.

PROTOKOL TAM KADRO

Yemeğe ilimiz valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Tümen Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, 41’nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hamdi Ünal Akmeşe, Cumhuriyet Başsavcımız İsmet Çınar, Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan, Rektör Prof.Dr. Ömer Pakiş, Alay Komutanımız Tuğgeneral Nuri Öztürk, Vali Yardımcılarımız İdris Koç ve Aziz Gölbaşı iştirak ettiler.

VALİ AKBIYIK YİNE NEZAKETLİ

İlimizin sevilen valisi İdris Akbıyık, tüm masaları tek tek dolaşarak herkesle tokalaşarak yakından ilgilendi. İl Emniyet Müdürümüz Dilberoğlu’nun annesinin de ellerinden öptü.

Kürsüde konuşurken ilk kez zorlandı. 11 aydır yanından hiç ayırmadığı, kardeşi gibi sevdiği Dilberoğlu’nun gidişi sayın valimizi oldukça etkilemişti. Konuşurken kelimeler boğazında düğümlendi.

YAKTIN BİZİ POLİS ŞEFİ

Hakkari tarihinde ilk kez bir Emniyet Müdürü bu kadar sevildi. Bebeden dedeye her yüreğe girmeyi başardı. Üç yıla çok şey sığdırdı. Spora, eğitime, gençliğe, fakir ve fukaraya hep katkı sundu. Sürekli sokakta halk ile içiçe oldu. Hakkari’yi çok sevdi ve karşılığında sevildi. Kürsüye geldi, son kez konuşacaktı. Aslında konuşmayı, reklamı, abartıyı, gösterişi hiç sevmez. “Hakkari’ye tayinimin çıktığını duyan sanki bir daha dönmeyecekmişim gibi, sanki Türkiye’nin en köt, terörün en leri düzeyde olduğu bir yere gidiyormuşum gibi bana farklı bir gözle baktılar. Birçok bölgede olmayan sıcaklık ve samimiyeti ben Hakkari’de gördüm. Hakkari sivil şehit sayısının en fazla olduğu ildir. Bu insanlar üzülmesini de, ağlamasını da, sevmesini de çok iyi bilen bir halktır. Ben Hakkari’yi ve Hakkarilileri çok sevdim. Kalbim hep burada olacak, sizleri asla unutmayacağım. Hakkınızı helal edin” dedi.

UZUN İNCE BİR YOLDAYIM

O Ses Türkiye’de ünlenen ve şuanda Reng-i Hakkari’de sanat yaşamlarını sürdüren ikiz olan Kuşar kardeşler, Emniyet Müdürü Dilberoğlu’nu sahneye davet ederek düet yaptılar. Dilberoğlu, uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece şarkısını seslendirdi ve büyük alkış aldı.

HATIRA FOTOĞRAFI VE HEDİYE

Müdür Dilberoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için uzun kuyruklar oluştu. Başta Valimiz Akbıyık, kuvvet komutanları, yargı ve bazı STK temsilcileri çeşitli hediyeler takdim ettiler.

HÜZÜN VE SEVİNÇ

Gecede hüzün ve sevinç bir arada yaşandı. 3 yılı 10 dakikalık slayt gösterilerine sığdırdım. İzleyenlerin gözleri doldu. Bu güzel ve anlamlı gecede her türlü katkıyı sunan sayın valimizin genç ve başarılı Özel Kalem Müdürü Metin Kalkan kardeşime de teşekkür ediyorum.

SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Polis-halk arasındaki ilişkiyi sevgi gücüyle sağlam bir temele oturtmak, Hakkari gibi hassas bir bölgede bir Emniyet Müdürünün bu denli sevilmesi anlamlıdır. Dağların başkentinden, turizmin başkentine kıyağımız olsun. Güle güle koca yürekli polis şefi…

hakan-1-014.jpghakan-2-012.jpg

 

Bu yazı toplam 4179 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim