• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

İmparator bunu da yener…

Murat Taş

Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi futbolcu ve antrenör arasında olan Fatih Terim Türk futbol tarihinin efsanelerinden biridir.

Futbolculuk ve antrenörlük hayatında büyük başarılara imza atmış, Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük spor adamlarından biri. 

Milli formayı onlarca kez taşıyarak Milli takımlar teknik sorumluluğunda da büyük başarılar elde eden, Fatih Terim Dünyanın sayılı antrenörleri arasında gösterilmektedir.

Türk Milli takımını tarihte ilk kez Avrupa finallerine o taşıdı, ilk kez Akdeniz oyunlarında 21 yaş altı futbol takımını şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atmıştır. 

Türk futbol tarihinde Galatasaray başında Avrupa arenasında ikinci büyük kupa olan UEFA kupasını ülkemize getirerek, Galatasaray’ın ismini kupalar arasına katarak, ülke futbolunun tanıtımına da büyük bir öncülük etmiştir.

044be484-256d-424d-b3ae-7211ab8062f3.jpgÜst üste 5 kez bir takımı şampiyon yaparak Türk futbol tarihinde kırılması zor bir rekor kırarak dört büyükler arasında, dört yıldızı ilk takan takım antrenörü oldu.

Avrupa’nın sayılı büyük takımlarında antrenörlük yaparak büyük başarılara imza attı.
Bu büyük başarılarından dolayı imparator lakabını aldı.

Türkiye’nin yetiştirdiği bu nadide spor adamı bütün dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüs salgınından dolayı gözetim altındadır. 

Ülkemize mal olmuş büyük başarılara imza atmış her kesimin örnek gösterdiği değerli hocamız Fatih Terim’e Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’a bir Beşiktaş taraftarı ve sporsever olarak geçmiş olsun diyorum.

Türkiye’nin yetiştirdiği ender spor adamlarından biri, futbolumuzun bu zor döneminde Fatih Terim gibi değerlere ihtiyacı vardır.

Fatih Terim hocamız ve şu an hasta olan ve tedavi olan bütün vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Bizler buna çok inanıyoruz saygıdeğer hocamız Fatih Terim bu baş belası virüsü atlatıp yeni başarılara yeni şampiyonluklara imza atacaktır.

Sizleri tekrar aramızda görmek dileğiyle.
Geçmiş olsun Türkiye Geçmiş olsun Galatasaray…

Bu yazı toplam 8190 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim