• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İş adamı Er:Hakkari demokrasi nöbetinde tam not aldı

İş adamı Er:Hakkari demokrasi nöbetinde tam not aldı
Hakkarili iş adamı Abdurrahman Er, Hakkari’nin doğu illeri arasında darbeye karşı demokrasi nöbetinde Ankara’dan tam not aldığını söyledi.

15 Temmuz 2016’nın ülke için tarihe geçecek kara bir leke olduğunu belirten iş adamı Abdurrahman Er, ülkeyi parçalamaya çalışan dış mihrakların tekrar ortaya çıktığını söyledi.

Er, "İçeriden kendi halkına kendi insanına kurşun sıkacak kadar gözleri kan bürünmüş destekçileriyle, devletin zırhlı araçlarıyla, helikopteriyle, uçaklarıyla demokrasiye karşı, halkın egemenliğine karşı, hukuksuz büyük profesyonel planla darbe girişimi olmuş, bu girişim yürekli halkın canları pahasına direnişiyle püskürtülmüştür.

Doğu ve güneydoğu bölgesinde tüm illerden daha fazla azimli kararlı bir şekilde ilk geceden bugüne kadar bayraklarıyla kent meydanını binlerce kişi ile hınca hınç dolduran Hakkari halkı, Cumhurbaşkanına olan yürekten bağlılığını sabahlara kadar uyumadan her gece nöbet tutarak tekrar pekiştirmişlerdir.

Hür iradenin üzerinde hiçbir gücü kabul etmeyen Hakkari halkı, yarın da böyle bir girişimin tekrarlanması halinde canlarını ortaya koyacaklarını her platformda dile getirmektedirler. Cesur ve yürekli Hakkari halkının bu duruşundan dolayı Ankara’dan sürekli teşekkür ve taktirle karşılanmaktadır.

Ekonomisi ve yüksek teknolojisiyle günden güne büyüyen ülkemizin önünü kesmeye çalışan, güya, ben Müslümanım diyerek, ülkemizin altını oymaya çalışan, büyümesini engellemeye çalışan,

ABD gibi, bir ülkede yaşayıp ülkemizi büyük bir felaketin eşiğine sokmaya çalışan bu zihniyete karşı Hakkari halkımız tek yürek olarak her girişimin, her kalkışmanın karşısında dün durduğu gibi yarın da tüm doğu illerinden daha fazla dik duracaktır" şeklinde konuştu. Feyzullah Taş-İHA

baris-nobeti-hakkari-m.jpgbaris-nobeti-hakkari-1.jpgbaris-nobeti-hakkari-2.jpg

 

Bu haber toplam 4315 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim