• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

İşte şimdi şampiyon olduk…

Murat Taş

Hakkâri’de Basketbol deyince akla ilk gelenlerden biride Mahmut Şimşek gelir. Hakkâri’nin nadide yetiştirdiği basketbolculardan olan, sayısızca başarıya imza atan, defalarca prestijli ödüllere layık görülen, Hakkâri basketbolun mihenk taşlarından biri.

Türkiye şampiyonalarında her yaş grubunda katılan bu anlamda, ülkemize yeni basketbolcular kazandıran. 
Mesleğine ve spora olan sevdasıyla bilinen Mahmut Şimşek şimdide, bu zor süreçte insanlara ve çocuklara el uzatarak evden eve koşuyor.

murat-001.jpgMahmut Şimşek basketbolun sadece maç yapıp kazanmak, şampiyon olmaktan olmadığı, sporcunun sadece sahada sporcu olmadığını, sporcunun her yerde her zaman hazır kıta olduğunu, afette, doğal olaylarda, hastalıkta ve her zorlukta ülkesinin vatandaşının zor günlerinde yanında olarak gerçek sporculuğunu o zaman kanıtlar.

Hakkâri’den hüzünlü bir şekilde ayrılıp, Antalya ilinde zor şartlar altında yeni bir hayat kurmak isteyen, bu değerli hocamız kısa bir süre içinde Antalya ilinde her kesimin sevgi ve saygısını kazanarak, Hakkâri’de bıraktığı başarılarının devamını, Antalya ilinde devam etmektedir.

Bütün Dünyayı etkisi altına alan, salgın hastalık Ülkesine ve ülkedeki vatandaşlarına nasıl yardım ederim, bu konuda bende nasıl bir katkı sunarım diye harekete gecen. Bulunduğu ilin öğrencileri ve velileri ile başlatmış olduğu yardım kampanyasıyla yüzlerce aileye ulaşılarak, bu zor süreçte ülke insanına yardım elini uzatarak spor ve sporcunun toplumdaki değerini bir kez daha kanıtladı. Antalya’da devam edip Van, Hakkâri ve farklı illerde 350 aileye Van Çocuk Esirgeme Kurumunda 110 çocuğumuzu giydirmiş ayrıca yardıma muhtaç yüzlerce ailelere yardım elini uzatarak bu zor süreçte ailelere yardım elini uzatmıştır. 

Mahmut Şimşek ile yapılan bu anlamlı ve güzel çalışması ile görüştüğümde insanlara yaptığı yardımların heyecanını yaşamanın mutluluğunu yaşadık. Mahmut Şimşek duygularını şu şekilde ifade ederek ‘’Toplumsal olarak zor bir süreçten geçen ülkemiz ve insanlarımız için bir nebze küçükte olsa da sporcularım, sporcu velilerimle ve çevremdeki iyi ve duyarlı insanlarla beraber başlatmış olduğumuz bu anlamlı ve güzel kampanyamızla beraber yüzlerce aile ve çocuklarımıza ulaştırdık. 

Onlara bu zor süreçte el uzatmak güzel bir duygu. 
Sadece Antalya ilimizle kalmadık, ülkemizin farklı illerindeki yardıma muhtaç ailelere ve çocuklara da oluşarak yardım elini uzattık.

Buradaki tek amacımız, Ülkemize ve milletimize bizlerde karınca kararınca destekte bulunmaktır. Bu işi gönülle esas olarak yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Belki spor salonlarından, müsabakalardan birkaç ay ayrı kaldık basketbol oynayamadık. Âmâ günüleri kazanarak, belki sahada şampiyon olamadık ama bu zor günlerde, ülkemizin ve ülke insanımızın yanında durarak maçı kazandık ve gönüllerin şampiyonu olduk.

Bizler spor camiasının fertleri olarak her daim ülkemizin yanındayız. Bu zor süreci hep birlikte aşacağız, Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Bu süreci de atlatacağız, bizleri çok daha güzel günler yıllar bekliyor. 

Bu kampanya da bize büyük emekleri olan Antalya Sınav Koleji çalışanlarına, Öğrenciler ve velilerine, Antalya’daki hayırseverlere Hakkâri’deki hocalarımıza, hayırseverlere bizlere destek verip yalnız bırakmadıkları, için bu süreçte destek verip yardımda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz’’.

Mahmut Şimşek kardeşimin yaptığı bu olağanüstü başarısı, spor camiasının bir ferdi olarak, bende şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu ki böyle bir ülkenin vatandaşı ve spor camiasının fertleriyiz.

Bu yazı toplam 2851 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim