• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

İzmir Hakkari gönül köprüsü

İzmir Hakkari gönül köprüsü
Hakkari Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda okuyan sınıflarının en başarılı 20 öğrencisi gezi ile ödüllendirildiler

Haber: Hakan Taş- İzmir’i Geliştirme Platformu (İZGEP)’nin tüm masrafları üstlendiği 1 haftalık gezi öğrencilerimizi oldukça mutlu etti. 

izmir-gezisi-4.jpg

VALİ GENÇLERİMİZİ KABUL ETTİ

İzmir Valisi M.Cahit KIRAÇ, 20 kişilik öğrenci topluluğumuzu makamında kabul etti. Herkesle tek tek ilgilenen Vali KIRAÇ; “Hakkari gençliğini doğrusu bu kadar beklemiyordum. Çok modern ve bilgili buldum. Bu ülke hepimizindir. Daha fazla okuyarak ailemize ve ülkemize katkıda bulunmalıyız. Hakkari gençliğini İzmir’de ağırlamaktan çok büyük sevinç duydum” dedi. Vali KIRAÇ’a, Hakkari Valiliği tarafından gönderilen yöre kilimi Öğretim Görevlisi Hakan ÇAKIR tarafından verildi.

izmir-gezisi-2.jpg

BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Gençlerimizin ikinci durağı İzmir Büyükşehir Belediyesiydi. Sevilen Başkan Aziz KOCA yoğun iş temposuna ara vererek 15 dakikalık görüşme programını 1.5 saate çıkarttı. Uzun uzun sohbet etti, yerel kıyafetlerimize hayranlık duydu. Başkana ilimizin meşhur balı hediye edildi. Başkan Koca öğrencilerimize hedeflerini ve hayallerini sordu anlamlı ve güzel yanıtlar alınca da mutlu oldu.

YENİ ASIR UNUTULUR MU

izmir-gezisi-1.20110520112219.jpg

İzmir’i karış karış dolaşan öğrenci topluluğumuz meraklarını gidermek için Ege’nin medya markası haline gelen Yeni Asır Gazetesini de ziyaret ettiler. Genel Yayın Yönetmeni Nevzat DÖNMEZ bu ziyaretten büyük bir keyif aldıklarını söyledi. Gazeteciliğe heves salan öğrencilerimiz gazete ile ilgili sorularına yerinde ve usta bir isimle yanıt buldular. Genel Yayın Yönetmeni Dönmez, hatıra fotoğrafı çektirerek gençlerimizi sevgi ile uğurladı.

izmir-gezisi-3.jpg

İLK KEZ UÇAK, İLK KEZ DENİZ

20-25 yaşlarına girmiş birçok gencimiz ilk kez Van’ı geçerek uçağa biniyor ve denizi görüyordu. Hayatlarının en güzel ve en anlamlı günlerini yaşadıklarını itiraf eden gençler hem Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim BELENLİ, hemde onları davet eden İZGEP’e teşekkür ettiler. Gezi programında tarihi eserler, kültür merkezleri, kütüphanelerin yanı sıra sivil toplum örgütleri ile görüşmeler de geziye anlam katan diğer ayrıntılar.

İzmir-Hakkari gönül köprüsünü inşa eden Öğretim Görevlisi Hakan Çakır 1-6 Temmuz 2011 tarihlerinde İzmir’li gençleri ve İZGEP üyelerini Hakkari-Van doğa yürüyüşüne davet edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 5232 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 21
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim