• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

İzmir’de Hakkari coşkusu!

İzmir’de Hakkari coşkusu!
İzmir Hakkarililer Derneği geleneksel piknik şöleni çok görkemli geçti. Buca Gölet’te, Hüseyinoğulları tesislerinde tertiplenen şölene İzmir’de ikamet eden Hakkarililer erken saatlerde gelmeye başladılar.

Hakan Taş İzmir’den bildiriyor... Piknik şöleninde konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Taş, yüksek katılım sağlayan üyelerine ve misafirlere teşekkür etti.

HAKKARİ VALİSİ TOPRAK TELEFON AÇTI

İlimizin sevilen valisi Cüneyit Orhan TOPRAK, İzmir Hakkarililer Derneği Başkanı Behçet Taş’ı arayarak tebrik etti. Valimiz Toprak, yoğun iş temposundan dolayı bu etkinliğe iştirak edemeyeceğini, katılım sağlayan tüm Hakkarililere selam ve sevgilerini gönderdi. Ankara, Mersin ve İstanbul Hakkarililer Dernek başkanları da birer mesaj yayınlayarak etkinliğin güzel geçmesi dileğinde bulundular.

İZMİR’DE ŞEMMAME COŞKUSU

Sahne alan Gurup Barış ve Hakkari’nin yetiştirdiği kadife sesli sanatçımız Kemal Çiftçi, bu etkinliğe katılan 500 Hakkarili’yi adeta coşturdular. Piknik meydanında 250 kişi aynı anda halay çekerek Şemmame ile kendilerinden geçtiler. Kemal Çiftçi uzun bir zamandan sonra yeniden sahne alarak dinleyenleri adeta büyüledi.

ADADOLU BİRLİĞİNDEN HAKKARİ’YE DESTEK

Anadolu Birliği Federasyonu Onursal Başkanı Koç Ali kürsüye çıkarak; “Hakkari bir aşktır, sevdadır. Tüm Hakkarililere hayranım. Sizleri tanımaktan, sizlerle birlikte hareket etmekten onur duymaktayım. “ dedi.

ÖRNEK BİR ORGANİZASYON

İzmir Hakkarililer Derneği Yönetim Kurulu üyeleri gün boyunca tüm davetlilerin hizmetinde çalışarak herkesi kendi elleriyle güzel ikramlarıyla yedirdiler. Başkan Yardımcısı Lezgin Ünal böylesine güzel bir günde, bu güçlü dayanışma karşısında duygulanarak gözleri yaşardı.

HASRET GİDERDİLER

İzmir’in çeşitli muhitlerinde ikamet eden Hakkarililer, bu dayanışma sayesinde yıllardır göremedikleri arkadaşlarını görerek kucaklaştılar. Kaçak çay eşliğinde sohbetler koyulaştı. Çocuklar top oynadı, gençler türküler mırıldadı, büyükler halayda ter döktü.

SEDAT BOZKURT’A PLAKET

İzmir’de başarılı bir işletmeci ve işadamı olan Hüseyinoğulları tesisler sahibi Sedat Bozkurt’a Hakkarililerin etkinliği için yer temini ve manevi desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu. Plaketi İzmir Hakkarililer Derneği kurucusu ve eski başkanı eğitimci Fazıl TAŞ takdim etti.

İZMİR’DE HAKKARİ KOKUSU

Hafta sonu İzmir’de tek kelimeyle Hakkari rüzgarı esti. Yüksek katılımın olduğu bu şölende renkli görüntüler oluştu. Hakkari Haber TV olarak bu anı sizlerle paylaşmak, bu sevince ortak olmak için eşlik ettik. Emeği geçenleri kutluyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz.

izmir-dernegi-m.jpgizmir-dernegi-1.jpgizmir-dernegi-2.jpgizmir-dernegi-3.jpg

 

Bu haber toplam 7738 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim