• BIST 9679.8
  • Altın 2487.394
  • Dolar 32.4222
  • Euro 34.4463
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

İzmir'de Hakkari Derneği Anadolu Derneğini ağırladı

İzmir'de Hakkari Derneği Anadolu Derneğini ağırladı
İzmir'de bulunan Hakkarililer Derneği Yönetimi hep güzel atılımlarla gündeme gelerek göğsümüzü kabartıyor.

Hakan Taş'ın özel haberi: Merkezi İzmir'de bulunan ve tüm Anadolu'yu kucaklayan ANADOLU DERNEĞİ yeni yönetimini belirledi. Sanayici, sanatçı, yayıncı, gazeteci ve hukukçulardan oluşan 23 kişilik yeni yönetim Hakkari Derneğini ziyaret etmek istediklerini belirtince Başkan Behçet Taş ve yönetim kurulumuz onları kahvaltıya davet ettiler.

Hasan Sağlam Öğretmenevinde tertiplenen kahvaltıya 50 kişi katıldı. Anadolu Derneği yeni Genel Başkanı Veysel Gündoğdu, toplumsal örgütlemede bir efsane kabul ettikleri Koç Ali AL'dan bayrağı devraldıklarını, üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirterek şu açıklamayı yaptı;

"Merkezi İzmir'de olan onlarca sivil toplum örgütüyle, hemşeri derneğiyle koordineli çalışıyoruz. Anadolu Birliği Ege'nin en büyük düşünce kuruluşudur. Alanlarında deneyimli, birikimli bir (A)takımını kurduk.

Türkiye'deki sosyal, siyasal, demokratik gelişmeleri yakından izleyen, yorumlayan bu konuda stratejiler üreten, siyasal sistemimize düşüncelerini raporlandırabilen bir ekiple yola çıktık. Önceliğimiz kuşkusuz demokratikleşme ve çözüm süreci olacaktır.

Ülkemizin önünü açan açılımlara odaklanacağız. Hakkari Derneği ile de sürekli istişare ederek dayanışma içinde çalışıyoruz. Bizi bugün kahvaltıda ağırladıkları için de ayrıca teşekkür ediyoruz"...

Hakkari Derneği Başkanı Behçet Taş, 50 kişinin katıldığı kahvaltı toplantısında duygularını şöyle dile getirdi; "Biz izmir'de bulunan Hakkari derneği herkes ile uyum içinde, saygı çerçevesinde çalışıyoruz. Anadolu Derneğinin yeni yönetimini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Örgütlü toplum ve dayanışma ile barış ve kardeşliğe katkı sunabiliriz. Her platformda Hakkari'yi önemseyen ve destekleyen  Anadolu Derneğini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim"...

izmir-dernegi-1-001.jpgizmir-dernegi-m-001.jpg

Bu haber toplam 3225 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim