• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Kadınlar şehri konuşuyor programına yoğun ilgi

Kadınlar şehri konuşuyor programına yoğun ilgi
Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kadınlar Şehri Konuşuyor Hakkari ” adı altındaki programa Hakkarili kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve çok sayıda kadın katıldı. 200 kişilik olan konferans  salonunun dolması üzerine bazı kadınlar uzun süre programı ayakta izlediler.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, programa yoğun katılım gösteren kadınlara teşekkür ederek, düzenledikleri programda herkesin rahatlıkla sorun ve sıkıntı ile önerilerini dile getirmesini istedi.

Başkan Ertuş ayrıca,”Her alanda olduğu gibi kadınların hak ettiği yer Ak Parti ile başlamıştır.  Ak parti birçok karanlık uygulamaya son vermiştir” dedi.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Burada konuşan Başkan Cüneyt Epcim ise, ben Hakkari’de kadınları geri planda görmüyorum, hayatın merkezinde olarak görüyorum dedi.

Epcim,”Hakkari’de kadınlarla bu şehri değiştireceğiz.  Eğer Hakkari’de 5 program yapıyor isem bunların 3’nü kadınlarla yapıyorum. Biz Hakkari’nin ekonomik ve yaşam standartlarını yükselteceğiz.  Hakkari’de işsizlik had safhada tekstil sektörünü Hakkari’ye getirmek için çaba sarf ediyoruz. 200 kişinin çalışabileceği çağrı merkezi için çalışmalar sürüyor” dedi.



Başkan Epcim ayrıca 2019-2023 projeleri hakkında ise detaylı bilgiler vererek, yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Programda bulunan bazı kadınlar ise Başkan Epcim’e “ İşsizlik sorununa çare bulunması, tekstil fabrikası kurulması,  kadın erkek eşitliği, işkur’da yapılan alımlar ve  kültür müzesi yapılması ve yıllardır halk eğitim merkezinde usta öğretici olarak çalışanlara bir çare bulunması yeklinde değişik önerilerde bulundular.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yıllardır usta öğretici olarak çalışan bazı kadınlar ise Halk Eğitim Müdürü Hamit Tekin’e övgüler yağdırarak ilk defa böyle duyarlı ve saygılı bir idareci ile karşılaştıklarını söylediler.

Kadınlar ayrıca Başkan Epcim’den halk eğitim merkezi bünyesinde çalışan usta öğreticilerin  8 ay süreyle değil de daime statüye alınması talebinde bulundular. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 3769 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim