• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Kadir Topbaş Hakkari'yi unutmadı

Kadir Topbaş Hakkari'yi unutmadı
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş tarafından Hakkari’ye gönderilen 2 tır dolusu spor malzemesi Hakkari Valisi tarafından il ve ilçelerdeki spor kulüplerine düzenlenen bir törenle teslim edildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği binası önünde yapılan malzeme dağıtım törenine Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AKP Hakkari İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, HATSO Başkan Yardımcısı işadamı Abdurrahman Er, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, daire amirleri okul müdürleri, öğretmenler ve spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Burada konuşan Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Hakkari’nin pek çok sorununu yakında takip ederken elbette gençlerimizin ihtiyaçları olan spor malzemeleri noktasında da hem il özel idaresi imkanları hem de gençlik spor ve bakanlığının imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Vali Kalkan,”Şüphesiz bu malzemelerin yetersiz olduğu noktalar kalıyor. Oradan da Türkiye’nin batısına bir el uzanıyor. Her sorunda olduğu gibi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bizim talebimize cevap verdi ve geçtiğimiz hafta içersinde 2 tır dolusu spor malzemesini Hakkari’li gençlere hizmet etmek üzere ilimize göndermiştir.

Bu örnek davranıştan dolayı Hakkari valisi olarak Hakkari halkı ve gençliği adına Başkan Topbaş ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Biz bu malzemeleri öğretmenlerimize teslim edeceğiz. Ama sevgili öğretmenler bu çocuklar sizlere emanet esas siz onların gönül ve kalplerine hitap ederek bu ülkemizin iki noktasını kaynaşma noktasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapalım. Bu spor malzemelerin gençlerimize ve spor kulüplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise, bizler bu tür çalışmaları Kocaeli ilinde de yapıyoruz dedi. Akgün,”Orada okul ve okul dışındaki gençlere bu imkanları sunuyoruz. Çünkü temel amacımız bu halka hizmet etmektir.  Gençlerimize ise daha çok hizmet etmemiz gerekiyor. Çünkü ülkenin geleceği onlara emanet edilecektir.

Hakkari’ye destek veren Başkan Kadir Topbaş’a buradan teşekkür ediyoruz. Buraya başka yerlerden de destek gelmelidir. Bundan sınırlı kalınmamalıdır. Spor tesisleri alanları olsun, yeter ki adım atılsın büyük şehir belediyelerimiz yardım etmeye hazırdırlar” şeklinde konuştu. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından gönderilen 2 tır dolusu spor malzemelerinin il ve ilçelerdeki  41 okul ve 5 spor kulübüne dağıtılacağı belirtildi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)

istanbul-dan-hakkariye-spor-malzemesi-destegi-1.jpg

istanbul-dan-hakkariye-spor-malzemesi-destegi-2.jpg

istanbul-dan-hakkariye-spor-malzemesi-destegi-3.jpg

 

Bu haber toplam 4546 defa okunmuştur
  • Yorumlar 13
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim