• BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Karahanlı: “CHP bu ülkenin demokrasinin teminatıdır"

Hakan Taş

CHP İl Başkanı SN: Aytekin KARAHANLI ile Ankara Yıldız’daki özel ofisinde bir araya gelerek seçim gündemini değerlendiriyoruz.

Yerelden genele, ekonomiden başkanlık sistemine kadar bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Başkent Ankara’da CHP İl Başkanı Aytekin KARAHANLI ile 24 Nisan günü  iki saat süren görüşmemizde işte dip notlar;

ADAY ADAYLARI
“Partimize aday adayı olmak üzere 15 arkadaşımız resmi başvurusunu yaptılar. İl örgütü olarak değerlendirmelerimizi yaparak  bende yarın hemen Hakkari dönüyorum orada değerli halkımızla esnafımızla kanaat önderlerimizle ve aile büyüklerimizle il örgütümüzle birlikte fikirlerini alacağız. Halkımızın  uygun gördüğü şekilde birlikte  liste hazırlayacağız daha öncede belirttiğim gibi biz sosyal demokrat bir partiyiz adaylarımızı hakkımızla birlikte hazırlayacağız  genel merkezimize sunacağız. Partimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı bu saygın arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”…

4 YILDIR İL BAŞKANIYIM
“Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu partide görev almak bir onurdur. 4 yıldır CHP İl Başkanı olarak görev yapmaktayım. Benden önce 350 üye varken şimdi 3 bin 500 yakın üyemiz mevcuttur.  CHP, Hakkari’de ciddi bir oluşum içerisine girerek varlığını his ettirmiştir”…

CHP BU ÜLKENİN GELECEĞİDİR
“Seçimlere hazırlıklı bir partiyiz. İktidara talibiz. Demokrasi ve insan hakları kavramı bizim olmazsa olmazımızdır. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor  ekonomi sıkıntılar başını alıp gidiyor İç ve dış borç batağına girmiş işsizlik sayısı günbegün artıyor. İnsanlar sadece huzur ve barış istiyor. Bu ülkenin geleceği CHP’nin iktidara gelmesiyle değişecektir. Herkesi partimize sahip çıkmaya davet ediyorum”…

BENİM ADAYLIĞIM?
“Partimizde ben diye bir şey yok, biz varız.  Çünkü zaten il örgütümün başındayım. Fakat halkımız ve genel merkezimiz beni nerede görmek isterse orada olurum. Aday profilini belirlerken il örgütümüz ile istişare ederek, delege ve üyelerimizin fikrini alarak gerekirse bir ön seçim ile seçmenimize de danışarak sağlıklı karar veririz. Bizde siyaset anlayışımızda her zaman hoşgörü, sevgi ve saygı vardır. Kararları tek kişiler vermez. Ülkemize ve partimize sevdalı halk hizmetkarlarıyız. Verilecek her göreve hazırlıklıyız.”

PARTİMİZDE DEMOKRASİ VAR
“AK Parti Hakkari il örgütüne gönül vermiş bir kardeşimiz  il kongresinde delegelerin büyük desteğini alarak seçildiği halde genel merkez kendisine yetki vermedi. Bizde böyle bir durum asla söz konusu olamaz. Herkesin görüşüne ve kararına saygı duyulur. Biz il örgütü olarak ilk üçe sığdıracağımız adaylarla seçimlere gireceğiz. Genel merkezimiz il teşkilatlarına sonsuz yetki vermektedir.”

HAKKARİ’DE TAŞERON MAĞDURLARI
“İşten atılan ve kadro verilmeyen taşeron mağdurları için çabaladık. Hakkari’de sayın valimiz ile, Ankara’da üst düzey yetkililerle bu sorunu konuştuk. Hiç kimse yakını dağdadır veya suç işlemiş diye cezalandırılmamalıdır.  Herkesin hatası ve suçu kendisini bağlar. Bu işin sonuna kadar takipçisiyiz.”

BAŞKANLIK SEÇİMİ
Başkanlık seçimleri için halk hür iradesini sandığa yansıtacaktır.  Ak Parti ve MHP'nin Cumhur ittifakı yüzde 42 Demokrasi bloğu yüzde 58 zaferle çıkacaktır. 24 Haziran seçimlerinde ise CHP tek başına iktidar olacaktır. 

HAKKARİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI
“Seçim büromuzu Cumhuriyet caddesinde açacağız. İki tane seçim otobüsünü sipariş ettik. En ücra köşeye kadar halkımızın ayağına giderek bizi desteklemelerini isteyeceğiz.

Bir önceki seçimlere göre oyumuzu ciddi anlamda arttırarak en az  üç Milletvekili birini almayı hedefliyoruz.ve diğer partilerle baraj hesabı yaparak değil kendi adaylarımıza ve projelerimize güvenerek bunu söylüyoruz çünkü hakkımıza güveniyoruz Herkese şimdiden en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum”…

Karahanlı ile seçim sohbetini yaparken aday adayı olmak isteyenlerin yoğun telefonlarıyla zaman zaman durakladık, çay ve kahve molası vererek başkentte hoş bir söyleşi gerçekleştirerek ayrıldım.

aytekin-karahanli-1.jpg

Bu yazı toplam 3650 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim