• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Karahanlı CHP İl Başkanlığına getirildi

Karahanlı CHP İl Başkanlığına getirildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Hakkari’de kongreye gitti. 7 Haziran seçimlerinden sonra atamayla CHP il başkanlığına getirilen Aytekin Karahanlı CHP il başkanlığına seçildi.

Video Yükleniyor Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) konferans salonunda yapılan kongreye CHP Teşkilatlardan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, CHP Hakkari Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından konuşan CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, yaklaşık 4 ay önce CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Hakkari İl Başkanlığına getirildiğini söyledi.

Karahanlı,”Herkesin bildiği gibi CHP’ni daha önce sadece tabelası vardı ve tabelanın dışına çıkmamıştı. Halka ise açılamıyorlardı. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’ye diyor ki Sivas ilinin dışına çıkamıyorsun diyor. Şimdi soruyorum Sayın Erdoğan partini Sivas ilinin dışına çıkabiliyor mu.

Ak parti Hakkari’de sadece tabela partisi haline gelmiştir. 13 yıldır sadece bizi kandırdın. Barış dedi bu işi ben çözecem dedi. Kürt sorunu benim sorunumudur dedi. Kürtler bu toprakların asli unsurlarıdır dedi. Ama ne yazık ki sadece bizi kandırdı” şeklinde konuştu.

CHP Teşkilatlardan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise, 1 Kasım için yeni bir bildirge hazırladıklarını söyledi. Bingöl,”Biran önce Türkiye’nin bütünlüğünü birliğini bin yıldan beridir kardeşlik duygularını yaşayan insanların huzuru buzumlasın bu sorun çözülsün.

Çözüm süreci ile yola çıkıldı. Öncülüğünü ise iki siyasi parti yaptı. Bu sorunun çözülmesi için çok mutlu olduk. Kim çözüm sürecini çözüyorsa çözsün yeter ki sorun çözülsün diyoruz. Çözüm süreci başlatıldığında bizim sayın genel başkanımız çok samimi bir şekilde bu sorun çözülsün ben size bir kredi açıyorum ne gerekiyorsa yapacam dedi. Ama o zamanın başbakanı benim sizin sürecinize ihtiyacım yok diyor. Ancak biz halen çözüm sürecinden yanayız” dedi.

Bingöl, Hakkari CHP yeni yönetimine ise başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okunarak ardından il teşkilatının faaliyet raporu okundu.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde oyların büyük çoğunluğunu alan Aytekin Karahanlı CHP Hakkari İl Başkanlığına getirildi. Hakkarihabertv.com

chp-1111.jpg

chp-bingol.jpg

6-103.jpg

Bu haber toplam 6309 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim