• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Kaya plaza esnafından Nisan ayı kirası alınmayacak

Kaya plaza esnafından Nisan ayı kirası alınmayacak
Hakkari Kaya Plaza sahibi Av. Zeydin Kaya, Hakkari'de bir ilke imza attı.

Hakkari  Kaya Plaza sahibi Av. Zeydin Kaya, bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covit-19) salgını nedeniyle, işleri olumsuz etkilenen Kaya Plazada bulunan 40 civarında işyeri ve ofis sahipleri İle dayanışma göstererek, Nisan ayı İçin komşu kiracılarından kira almama kararı aldı.

Av. Zeydin Kaya” Bütün Dünyayı ve Ülkemiz etkisi altına alan ölüm olayları maalesef 40 Bine doğru giderken vaka sayısı 800 bini aştı. Bu arada bütün insanlık bu salgından çok olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Bir tarafta insanlar ölürken bir tarafta hastalanan kişilerden içimizi acıtan görüntüler gelmeye devam ediyor.

Bu konuda her türlü tehlikeyi göze alarak canla başla çalışan sağlık camiası başta olmak üzere diğer bütün kurum ve kişilere minnettarlığımızı belirtmek istiyoruz. Tabi bu süreçte zorunlu olmadıkça evde hayata devam etmek, kendimiz için, başkası İçin, sağlıkçılarımız için, dışarıda çalışmak zorunda kalan insanımız İçin en doğru ve en vicdanlı iş olacaktır.

-Bu salgın sürecinden hepimiz olumsuz etkilenmekteyiz

Böyle bir süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın da başlattığı #BizBizeYeterizTürkiyem Kampanyasına destek olmakla beraber komşu kiracılarımıza da bir nebze destek vermek istedik ve Nisan ayı kirasını almama kararı aldık.  Hep beraber yardımlaşarak bu süreci aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hakkâri eski Baro Başkanı, Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı ve Ak Parti eski il Başkan Yardımcısı ve hayırseverliği ile bilinen Av. Zeydin Kaya’nın bu örnek davranışının takdire şayan olduğunu belirten Kaya Plaza esnafı bu duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Kaya Plaza sahibinin bu örnek davranışını öğrenen Hakkari’deki birçok esnaf ise, kentteki bina sahiplerine seslenerek, çok zor durumda olduklarını,  işlerinin iyi gitmediği bu aylarda, ya kiraların azaltılması yada alınmaması çağrısında bulundular. Haber: Feyzullah Taş

kaya-plaza.jpg

Bu haber toplam 2449 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim