• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Kazanan Hakkarispor olsun…

Murat Taş

2019-2020 Sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan takımı belirlemek için yapılacak olan Bölgesel Lig baraj maçı 30.04.2019 tarihinde saat 14.00 de Hakkâri Merzan sahasında oynanacak Galip gelen takım gelecek sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi(BAL) da temsil edecek.

Hakkâri amatör liginde ilk kez bu sezon mücadele eden Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler kulübü Ligi namağlup bitirerek büyük bir başarıya imza attı.

Takımın kadrosunda dışarıdan gelen 2-3 futbolcu dışında Hakkârili gençlerle kuran takım bu başarısı yanı sıra farklı spor branşlarında da aynı başarıyı gösterdi. 

Kulüp başkanı Turan Şimşek ve yönetimi takım için bütün fedakârlığı göstererek takımın buralara gelmesinde büyük emekleri oldu.

Her türlü imkânsızlıklara, rağmen takımın buralara gelmesinde emeği olanlara Hakkâri spor camiası olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Yüksekova Belediyespor Bölgesel Amatör Ligini 9 sırada tamladı.
Yüksekova Belediyespor ligin ilk yarısında kötü bir performans göstermesine rağmen ligin ikinci devresinde Teknik direktörlük değişikliğine giderek ligin ikinci devresinde toparlanarak baraj maçı için hazır olduğunu gösterdi.

murat-tas-1.jpg

Salı günü oynanacak maçın kesin favorisi yok Yüksekova Belediyespor Bölgesel Ligindeki tecrübesiyle, Hakkâri Sportif Faaliyetler genç kadrosuyla seyircilerin karşısında olacak. 

Bir taraftan lig tecrübesi olan diğer tarafta genç bir kadroyla sahaya çıkacak olan takımlar, şartlar ne olursa olsun yüzde elliye yüzde elli şansları bulunmaktadır. 

Denk takımların karşılaşacağı müsabakada kazanan kim olursa olsun Hakkarispor kazanacak.
Her iki takım yöneticileri Hakkâri futboluna yakışacak bir müsabaka için güzel mesajlar vermeleri müsabakanın centilmenlik ve dostluk havasında geçeceğine bu konuda her iki takım taraftarlarında büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor.

Hakkâri ve Yüksekova halkı her daim kardeştirler ve bu kardeşlikleri kadimdir. 
Her iki takım taraftarları öz ve öz kardeştirler kim kazanırsa kazansın kazanan Hakkâri ve Yüksekova halkları ve takımları olacaktır.

Bu konuda kimsenin bir şüphesi yok her iki takım taraftarları takımlarını en iyi şekilde destekleyeceğine inancımız tamdır.  Her iki takımımıza müsabakada başarılar dilerim.

Bu yazı toplam 3048 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim