• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Kılıçdaroğlu:'Kasetle geldi, CD ile gidecek'

Kılıçdaroğlu:'Kasetle geldi, CD ile gidecek'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bir miat olacağını söyledi.

Giresun Valiliği yanındaki trafiğe kapatılan İnönü Caddesi’ne kurulan platformdan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim bakanlarımıza kapanan kapılar dikkat edin, Avrupa’da teröristlere sonuna kadar açıldı.

Nerede Almanya’da. Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa’nın yüzündeki makyaj dökülüyor. Altındaki o faşist, ırkçı, yabancı karşıtı, İslam düşmanı bir yüz kendini göstermeye başlıyor. Artık bunlar İslam karşıtı olduklarını göstermeye başladılar.

Müslümanlara tahammülleri yok. Ne yapsalar boş. Avrupa’nın geleceği Türkiye’den giderek oraya yerleşmiş 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek. Nüfusu yaşlanan, ekonomisi yavaşlayan, takati, gücü tükenen Avrupa için başka çıkış yok.

Giresun 16 Nisan’da ‘evet’ diyerek yurt dışındaki kardeşlerine sahip çıkıyor mu? Ülkemize şaşı bakan herkese mesajını vermeye hazır mı? Giresun bu işi bitirdi” diye konuştu.

“Önümüzdeki dönem en büyük reform ana muhalefet partisinde olacak”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün söylediklerini ertesi gün kendileri yalanlıyor. Bir bakıyorsunuz ‘Rakka’ya, Münbiç’e niye girmiyorsunuz’ diyor, 5 dakika geçmeden Suriye’de ne işiniz var diyor.

Bir bakıyorsunuz ‘Hollanda ile ilişkiler kesilmeli’ diyor daha bu sözün yankısı dinmeden ‘Avrupa ile niye gerginlik çıkartıyorsunuz?’ diyor. Seçimlerden istediği neticeyi elde edememesi halinde siyaseti bırakacağını söyleyen hiçbirinde sözünü tutmayan bu zatın miadı da dolmuştur.

16 Nisan bu miadın tarihidir. Yeni sistemde sürekli öyle seçim kaybedip de koltukta kontrollü oturma devri bitiyor. Bir kaybettiniz mi 5 sene gitti. Şimdi durum değişti. Farklı bir döneme giriyoruz. Bu çok kaldı orada. 7 seçim kaybetti buna rağmen o koltukta oturuyor.

Bunun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi bambaşka kasetle gidecek, şimdi kaset de yok CD ile gidecek. Önümüzdeki dönem en büyük reform ana muhalefet partisinde olacak.

Yeni dönemde Türkiye’nin geleceği için söyleyecek sözü, uygulayacak programı, hayata geçirecek projeleri olanlar hayatta kalabilecektir. Demokrasilerde ana muhalefet partileri çok önemli. Demokrasi iktidarını ana muhalefetle güçlü kılar. Ama ne yazık ki Türkiye nasipsiz” şeklinde konuştu.

“Niye kaçtın ?”

15 Temmuz gazilerinden Giresunlu Sabri Ünal’ı yanına çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından o gece yaşadıklarını anlattı. Erdoğan, “Saat gece 3 buçuk indik, orada hemen koordine ettik. Hemen gençler yanımıza geldi. ‘VİP’ten Kılıçdaroğlu gitti’ dediler.

Görüntüler ortaya çıkıyor darbecilerle pazarlık yapıyor. Utanmadan bir programda ‘Bir darbe olacak olsa tankların önünde ben dururum, üzerine ben çıkarım’ diyor. Niye kaçtın. Niye oraya gelmedin. Bir televizyon programında da söylüyor ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanı beni haberdar etseydi bende gelirdim’ diyor.

Millete çağrımı yaptım. Sen millet değil misin, değil değil. İnşallah 16 Nisan bizim için bir aydınlık olacak. Bir milat olacak. 16 Nisan’a 2 gün kaldı. Tüm vatandaşlarımdan bir ricam var. Bugüne kadar söylenenlerin hepsini bir kenara bırakın.

Özellikle yaşı 35’in üzerinde olanlar için söylüyorum. Tek bir sorunun cevabını arayın. Ve kararınızı ona göre verin. Türkiye geçmişteki gibi siyasette krizler, kaoslar, kavgalar, dövüşler ülkesi mi olsun yoksa 5 yılda bir seçimlerin yapıldığı yürütmenin, yasamanın kendi işine baktığı istikrarlı bir ülke mi olsun.

16 Nisan’da tercihinizi bunlardan birinden yana kullanacaksınız” ifadelerini kullandı. İHA

Bu haber toplam 2290 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim