• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Kışın Galibi Hakkâri İl Özel İdaresi…

Murat Taş
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’ ’bu söz tam da Hakkâri İl Özel İdaresi için dile getirilmiştir. Geçmişte YSE, Köy Hizmetleri nasıl bu halkın umutlarıydıysa bugün Özel İdare de Hakkâri için en büyük umut ve hizmet kurumudur.
 
Yüzlerce köy yolu, içme ve sulama suyu, kanalizasyon, köprü/menfez, atık toplama ve nice hizmetleri olan bir kuruluş, kışın soğuğunda yazın sıcağında yedi yirmi dört durmadan çalışan bir kuruluş. Milletinin, halkının, köylünün,  umudu ve hizmetkârı olan bir kuruluş.
murat-tas-2-001.jpg
Ayrıca sosyal, kültürel, spor ve sporcunun her zaman arkasında olan, gençliğe ve eğitime verdiği katkı ve emekleriyle dolu bir kuruluş. Hakkâri İl Özel İdaresi yaz kış demeden gecesini gündüzüne katarak bu halkın ulaşım ve hayat standartlarının en üst düzeye çıkartılması için,  dün nasıl çalışıyorsa bugün de aynı azimle çalışmaktadır.
Hakkâri İl Özel İdaresi göstermiş olduğu bu güzel hizmetlerinin yanı sıra spor ve sporcunun da her daim yanında olmuştur. 
 
Hakkâri’nin en büyük spor tesislerinden biri olan Kayak Merkezinin bugün bu duruma gelmesi ve ileriki yıllarda, Türkiye’nin en güzel kayak tesislerinden biri olması yolunda Hakkâri İl Özel İdaresinin büyük bir emeği vardır.
Kayak Tesisine yapılan yeni telesiyej sistemi ayrıca bu telesiyej sistemine kadar uzatılan pistin yapımında yine Hakkâri İl Özel İdaresinin katkısı çoktur.
marat-tas-3.jpg
Ayrıca Kayak Tesisine, yapımına 2020 kış sezonundan sonra başlanacak olan, bir Konaklama Tesisinin altında da yine Hakkâri İl Özel İdaresinin imzası ve emeği bulunmaktadır.
 
Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘’Sağlıklı bir gelecek sporla gelecek’’ projesi kapsamında yaklaşık 12.000 öğrencimiz kayak merkezinde kayak sporunun keyfini çıkartırken, çocukların ulaşım (kapanan yolun açılmasında) ve yemek gibi ihtiyaçları da Hakkâri İl Özel İdaresi tarafından sağlanmaktadır.
 
Her sene sporun tüm branşlarına gerek, maddi gerekse malzeme yardımında bulunarak, spor ve sporcunun en büyük destekçi kurumu olmuştur. 2019 Yılında Hakkâri’deki tüm amatör takımlara büyük malzeme yardımı yaparak, spor camiasının gönlünde taht kurmayı başarmıştır.
murat-tas-4.jpg
Hakkâri İl Özel İdaresinin bu büyük başarısında, Hakkâri Valisi Sayın İdris Akbıyık’ın emeği de oldukça çoktur.
Hakkâri Vali Yardımcısı ve Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Mustafa Duruk ve çalışma arkadaşlarının bu hizmetleri gün be gün arttırarak desteklerini esirgememeleri takdire şayandır.
 
Kendini tamamıyla hizmet aşkına ve vatandaşın sorunlarına adayan, Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Mustafa Duruk Valimize Hakkâri Spor camiası olarak şükran ve saygılarımızı sunuyoruz…
Bu yazı toplam 33259 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim