• BIST 9524.59
  • Altın 2506.507
  • Dolar 32.5875
  • Euro 34.5111
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Köy korucularına referandum süreci anlatıldı!

Köy korucularına referandum süreci anlatıldı!
Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, Hakkari’de Güvenlik Korularına yönelik referandum süreci ve korucuların özlük hakları üzerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bilgilendirme toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, korucu sisteminin bulunduğu 22 ilde korucuların sorun ve sıkıntıları ve yapılacak olan referandumla ilgili korculara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.
  Sözen,”Ankara’dan Hakkari’ye geldi.

Başta burada kahramanca mücadele eden korucularımıza moral ve motivasyon vermek, onların yalnız olmadığını onlara his ettirmek, sorunlarını yerinde dinlemek, yeni gelişmelerle ilgili bilgeler vermek, mevcut bir takım değişiklikler var ve arkadaşların aklına takılan bu soru işaretlerini gidermek, arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz.

Buradaki sorunları Vali ile görüşerek bu sorunları Ankara’ya taşıyacağız. Bu toplantımızın devamı Hakkari’nin Şemdinli ve Yüksekova ilçesinde de devam edecek” dedi.

  -Referandum sürecinde ordu ve ülke düşmanları aynı saflarda yer alacak

Demokrasi adına Türkiye’de referandum süreci yaşanacak bu referandum sürecinde ordu ve ülke düşmanları ve vatan düşmanları hepsi aynı saflarda yer almışlar ve bir mücadele içersine girmişlerdir diyen

Başkan Sözen,” Biz güvenlik korucuları ve şehit aileleri olarak bu zorlu zahmetli süreçte sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu, devletimizin yanında olduğumuzu bu referandum sürecinde asla PKK’ya HDP’le 15 Temmuz’da 248 vatandaşımızı şehit eden Fetoyla asla aynı safta olmayacağız bir kez daha Hakkari’den dekara edeceğiz.

Biz korucu camiası olarak en zor süreçlerde de her zaman ortaya çıkıyoruz. Sorun ve sıkıntılarımız olsa da devletimizin yanında ve doğrunun yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

-Cumhurbaşkanı kaçmadı ülkesinde kaldı
  Başkan Sözen, konuşmasının devamında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da bir hotel odasında sizi Yunan adasına götüre bilirim diyen otel sahibine bağırarak ölsem de ülkemde ölürüm demiştir dedi.

Sözen,”Her şeyden önce 15 Temmuz’da kaçıp gidebilecek dim dik ülkesinin başkomutanı olarak ülkesinin başında duran ve kendilerine Yunan adasına seni götürebileceğiz diyen hotel sahibine sert bir şekilde bağırarak ben hiçbir yere gitmiyorum ülkemde yaşıyorum öleceksem de burada ölecem diyen sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

 Basın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Feyzullah Taş/İHA

baskan-sozen-ve-sadi-ozatak-m.jpg

baskan-sozen-ve-sadi-ozatak-1.jpg

Bu haber toplam 4008 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim