• BIST 9530.47
  • Altın 2474.701
  • Dolar 32.4265
  • Euro 34.7274
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Kural Okullarından alkışlanacak etkinlik!

Kural Okullarından alkışlanacak etkinlik!
Hakkari Kural Okulları ve Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu Van’da ‘Sen Gülümse, biz mutlu olalım’ sloganıyla tedavi gören hasta çocuklar için eğlence programı düzenlendi.

Hakkari Kural Okulları ve Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu işbirliği ile Van Yüzüncü Yıl Dursun Odabaşı Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisinde tedavi gören hasta çocuklara yönelik  “Siz Gülümseyin, Biz Mutlu Olalım, sloganı ile eğlence ve moral etkinliği düzenlendi.

Programda başlamadan önce Reng-i Hakkari bünyesinde faaliyetlerini yürüten Onuncu Köy Tiyatro Topluluğunun oyuncuları giydiği kostümlerle İç Hastalıkları ve Hematoloji bölümünde yatan hasta çocukları karşıladılar. 
Program, “Siz Gülümseyin, Biz Mutlu Olalım“ isimli slayt gösterimi ile başladı. 

Etkinlik ile ilgili kısa birer konuşma yapan Hematoloji hastası Fatma Yılmaz ile Şilan Akbulut,  hastalığı nasıl atlattıklarını anlattılar. 

Onuncu Köy Tiyatro Topluluğunun oyuncularının oynadığı Pandomim gösterisi, hasta ve hasta yakınlarını oldukça eğlendirdi. 

Özellikle Pandomimciler çocukların ilgi odağı oldu.  Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunun sanatçılarının seslendirdiği birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin eğlenceli saatler geçirmesini sağladı.

Programa Van Yüzüncü Yıl Dursun Odabaşı Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Demir, Hakkari Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür, Dr. Ahmet Faik Öner, Dr. Kamuran Karaman, hasta, hasta yakınları ve Van Yüzüncü Yıl Dursun Odabaşı Tıp Fakültesi personeli katıldı.

Programın sununda müzik eşliğinde halaylar çekildi. Hatıra fotoğraflarının çekiminden sonra, Hakkari Kural Okulları personeli İç Hastalıkları ve Hematoloji servisinde yatan hastalara hediye dağıttı. 

Hastane yönetimi, Hakkari’den Van’a kurulan gönül köprüsü için Hakkari Kural Okulları ve Reng-i Hakkari Sanat Topluluğuna teşekkür ederken, eğlence programı yapılan ikramın ardından son buldu. Haber: Feyzullah Taş

Bu haber toplam 2906 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim