• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

LANET, BİN LANET..!

H. Aziz Hatipoğlu

Geçen haftanın en büyük ve acı olaylarından birinin Hakkâri’de yaşandığı anne ile çocuğunun katledilmesi olayı olduğuydu.

Üs bölgesinde bulunan eşinin doğum gününü kutlamak ve ona sürpriz yapmak isteyen anne Nurcan Karakaya ile çocuğu 11 aylık Mustafa Bedirhan Karakaya dönüş yolunda aracının mayına çarparak infilak etmesi sonucu şehit olmuşlardır.

Olay tüm Türkiye’yi yasa boğmuş ve Sivas’ta yapılan cenaze törenine bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin en üst kademesi katılmıştı.

Onlarca yıldır bu topraklarda kan ve gözyaşı eksik olmuyor.

Bu topraklara musallat olmuş ve gözlerini kan bürümüş ihanet şebekeleri çoluk çocuk, yaşlı genç ve hatta bebek bile demeden kan döküyor, can alıyor ve bu vatanın bağrına hançer sokmaktan geri durmuyorlardı.

Uzaktan kumandayla bombalar patlatılmakta ve ölen masum ve sivillerin hiçbir günahları yokken bu kalleş, adi ve bir o kadar lanet işleri organize edenler emellerinden, ihanetlerinden, katilliklerinden ve hıyanetlerinden geri durmamış ve her seferinde sansasyonel birçok eylemi ne yazık ki yapabilmişlerdir.

Sadece eşinin doğum gününü kutlamak ve ona sürpriz yapmak isteyen genç anne Nurcan Karakaya ile yanına aldığı 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya’nın günahı onun eşinin bulunduğu üs bölgesine arabasıyla gitmek miydi?

Bu nasıl bir ihanet ve bu nasıl bir ihanet şebekesi ki masum, günahsız ve savunmasız bu iki canı arabalarının altında mayın patlatarak hunharca katlediyor.

Bunu neyle nasıl açıklayacaklar?

Bu terör saldırısı değil de nedir?

Hayatlarının baharında ve hayatının daha ilk basamağında parçalanarak katledilen bu iki can tüm Türkiye’nin bağrını yaktı. Yüreğini dağladı.

Onlarca yıldır binlerce cana mal olan ve on binlerce annenin bağrına ateş düşüren, ocaklarını yıkan bu terör daha ne zaman kadar devam edecek?

Yanı başımızda bulunan Irak ve Suriye’nin çektikleri ve başlarına neler geldikleri göz önünde değil mi?

Yıkılan yuvalar, dağılan aileler, öldürülen, yok olan canlar ve mülteci duruma düşen milyonlar, milyonlar…

İster PKK, ister DEAŞ ve ister herhangi bir örgütle yapılmış olsun.

Hepsinin hangi güçlerin maşaları olduğu bugün ayan beyan ortada değil mi?

Lanet ve bin lanet olsun teröre ve terör örgütlerine.

Bu coğrafyada huzuru ne zaman bulacağız

Bu yazı toplam 3891 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim