• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Lavinya butik sabun evinde 14 şubat indirimi!

Lavinya butik sabun evinde 14 şubat indirimi!
Çevre yolu üzerinde hizmet veren Rüya Plaza Kat-1’de hizmet veren “ Hakkari Lavinya butik sabun evi” 14 şubat sevgililer günün özel indirimler başlattı.

Hakkari Lavinya butik sabun evi”nde Kuru ciltler, nemlendirici, siyah nokta ve sivlice, butik sabun, butik sabun. Eşek sütü, Isırgan otu, Sarımsak, Yılan yağı, Kuru yağlı ciltler, parlak cilt ve güneş lekesi geçiren 50'den fazla sabun yakın çeşidi bulunuyor.

Hangi sabun ne işe yarar?

Karınca Yağı: İstenmeyen tüyler için

Yeşil Menengiç Sabunu: Saçı besler, kepeği ve kaşıntıyı önler, sivilceleri kurutur.

Beyaz Badem Sabunu: Kuru Ciltler, Kuru Saçlar ve Hassas Ciltler için.

Yeşil Defne Sabunu: Saç diplerini besler, yıpranmış ve kırılmış saçları onarır, Zayıf ince telli saçları güçlendirir.

Sarı Bıttım Sabunu: Saç dökülmesini ve kepeği önler, saçı besler, gözenekleri açar, varisleri rahatlatır.

Bıttım Sabunu: Bıttım yağı, antiseptik olduğundan deri hastalıklarının birçoğunda etkili olduğu bilinir. Varisleri rahatlatır. Gözenekleri açar, vücudu rahatlatır.

Üzüm Çekirdeği Sabunu: Üzüm çekirdeği kılcal damarları onararak vücuda zindelik ve diri bir görünüm kazandırır. Kan dolaşımının hızlandırılmasında etkili olduğundan selülit oluşumunu engellediği bilinir.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Isırgan Sabunu: Isırgan yağı, organik asitler ve C vitamini açısından zengin,hücre yenileme özelliğine sahip. Vücut ısısını dengelediği, egzama, sedef gibi deri hastalıklarında etkili olduğu bilinir.

Papatya Sabunu: İltihap giderici. Doğal kokusu ve etkin maddeleri sayesinde cilde parlaklık ve canlılık verir. Sabunlandıktan 2 dakika sonra durulanırsa vücuda mükemmel ferahlık verir.

Yosun Sabunu: Yosun, selülit tedavisinde ve selülit oluşumunu önlemede kullanılır. Cildin sağlıklı ve zinde olmasında etkili. Sivilceli ve yağlı ciltler için tavsiye edilir.

Kına Sabunu: Kına, deriyi kuvvetlendirir. Ayak hastalıklarında, mantar, egzama ve cilt kaşıntılarında etkili.

Zeytin Yağı Sabunu: Zeytinyağı, besleyici ve nemlendirici etkisiyle cilde tazelik ve yumuşaklık verir. İçerdiği E vitamini sayesinde saç tellerini güçlendirir, cildin günlük temizliğinde mükemmel bakım sağlar.

Menekşe Sabunu: Saç bakımı için mükemmel bir sabun. Problemli ciltler için önerilen menekşe sabunu, cildi derinlemesine temizleyip, sivilce ve lekelerden arındırır. Köpüğü ile yapılan yüz masajı ile güneş lekelerine iyi geldiği belirtilmiştir. Özellikle kuru saç ve ciltleri nemlendirir, parlaklık ve canlılık verir.

Gül Sabunu: Gül yağı, güzellik olarak bilinir. Cilde hoş koku ve rahatlık hissi verir. Cildin yorgunluğunu alır ve yumuşatır. Gözaltı morluklarını giderir.

Nane Sabunu: Vücudu ferahlatır. Nane sabunu ile genital bölgelere yapılan masajlar ile erkeklerde ruhsal kaynaklı iktidarsızlığı yok ettiği tespit edilmiş. Hamilelerin göğüslerine uygulayacakları nane sabunu köpüğü masajı anne sütünü arttırır.

Nergis Sabunu: Kokusu mükemmel, köpük banyoları için ideal. Rahatlatıcı etkisi var. Kansere ve kanser türü çıbanlara karşı kullanılır. Varislerin tedavisinde ve ayak mantarlarının tedavisinde kullanılması faydalı.

Vajinal mantar hastalıklarında etkilidir. Meme kanserlerinde hastanelerde nergis sabunu ile masaj yapıldığı ve iyi neticeler alındığı bilinmektedir.

Vanilya Sabunu: Vanilya deriyi daha parlak kılar ve yumuşatır. Cildi besler ve rahatlatır. Antiseptik oluşu nedeniyle mikrop kırıcı. Deriyi uyarıcı etkisi vardır. Bütün cilt tiplerine uygun. Vanilya stres için biçilmiş kaftandır.

Bin bir yararı bulunan sabun çeşitlerini Hakkari Lavinya butik sabun evinde bulabilirsiniz

ADRES: Çevre yolu Rüya Plaza

İLETİŞİM: 0551 597 38 48-0536 646 7808- Aygül ve Recep Abi-Hakkari

 

 

 

Bu haber toplam 3564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim