• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Leyla’yı arama çalışmalarında yeni gelişme!

Leyla’yı arama çalışmalarında yeni gelişme!
Ağrı’da Ramazan Bayramı’nın birinci günü kaybolan Leyla Aydemir, 9 gündür devam eden arama çalışmalarında bulunamadı.

Ağrı’da ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki kız çocuğu Leyla Aydemir’i arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, Ramazan Bayramı’nın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir’in bulunması amacıyla 9’uncu günde jandarma, güvenlik korucuları ve AFAD çalışmaları sürdürdü. Dronelerle havadan da köy ve civarı tarandı. 

"AVRUPA’NIN EN İYİ ARAMA KÖPEKLERİNDEN BİRİ OLAN ‘MODÜL’ LEYLA’YI ARADI" 

9’uncu günde Avrupa’nın en iyi arama köpeklerinden birisi olan ve çok sayıda kayıp aranması olaylarında görevlendirilen jandarmaya ait ‘Modül’ de bugün metruk binalarda arama yaptı. Metruk binalar, su kuyuları ve harabe yerleri didik didik arayan ‘Modül’ de sonuca ulaşamadı.

"BAŞKA İLDE BULUNAN BİR ÇOCUĞU LEYLA SANAN HERKES BENİ ARAMAYA BAŞLADI" 

İhbarların tek noktada toplandığını, Leyla’nın bulunması amacıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı Valiliği koordinesinde alanında uzman 11 kişilik özel ekip oluşturulduğunu ve ifade eden Leyla’nın babası Nihat Aydemir, "Asılsız ihbarlar çalışmaları olumsuz etkiliyor.

Umudumuz tükendi, perişan haldeyiz. Dün Elazığ’da bir çocuk bulunmuş haberlere Leyla’nın fotoğrafıyla yansıtıldığı için herkes Leyla bulundu sanıp beni arıyor. Leyla dokuzuncu günde de bulunmadı. Herkes Leyla’yı bulmak için seferber oldu.

Bütün devletimizin yetkililerine, asker, polis, AFAD ekiplerine teşekkür ederim. Leyla’yı kaçıran getirsin bıraksın artık. Yarın seçim dolayısıyla arama çalışmalarına ara verilecek" diye konuştu.

BEYAZ MİNİBÜS BULUNDU 

Öte yandan Leyla’nın kaybolması olayıyla ilgili şüpheli olarak bir süre aranan beyaz renkli minibüs bulundu. Minibüsün asılsız ihbardan kaynaklandığı ve olayla ilgisi olmadığı tespit edildi. Minibüs sürücüsünün Ağrı’da bir esnaf olduğu kaydedildi.İHA

Bu haber toplam 3957 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim