• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

Lisanslı spor kulüplerine malzemesi desteği!

Lisanslı spor kulüplerine malzemesi desteği!
Hakkari İl Temsilciliği tarafından Türkiye Kayak Federasyonu alımı ile gerçekleştirilen "Kayak Malzemeleri" Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törenle lisanslı spor kulüpleri başkanlarına teslim edildi.

Türkiye Kayak Federasyonu Hakkari  İl Temsilciliği tarafından Türkiye Kayak Federasyonu alımı ile gerçekleştirilen "Kayak Malzemeleri" Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törenle lisanslı spor kulüpleri başkanlarına teslim edildi.  

Türkiye Kayak Federasyonu Kayak malzemeleri dağıtım töreninde konuşan, Hakkari Kayak İl Temsilcisi Av. Turgut Besi " Kayak Sporu malzemesi Türkiye Kayak Federasyonu tarafından satın alındığını söyledi.

Besi,”Sporcular tahsisi amaçlı İl Müdürlüğü tarafından tarafımızdan bizzat dağıtımı Kurum aracılığıyla yapılmaktadır. Amacımız, bu malzemenin Kayak sporunun gelişimi ve başarıların çoğalması amaçlı gerçek sporcuların hizmetine sunulmasını sağlamaktır.

Malzeme eksikliğimiz elbirliği ile hızlı bir şekilde giderecektir. Bu konuda Federasyonumuz gerekli desteği sağlamaya hazırdır. Yeter ki Kayak Sporunu el birliği ile geliştirip Ülkemizi Uluslararası arenada başarı ile temsil edelim" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Naif Çalli’da başarılı sporcuların bu nitelikli malzeme ile başarılarına başarı kalacaklarına inanıyorum, Federasyonumuza ve Temsilcileri Av. Turgut Besi teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor  Şube Müdürü Nevzat Yilmaz ise malzemeyi bizzat törenle kulüplere teslim ediyoruz, başarı için destek olan Federasyona teşekkür ederiz " dedi.

Kayak Malzemeleri Yüksekova İlçesi Hamit Kesici İlköğretim Kurumu Spor Kulübü, Yüksekova ilçesi Gever Doğa Kış Sporları Kayak Kulübü ile Hakkari Kayak Antrenörleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlarına törenle Federasyon Temsilcisi Av. Turgut Besi tarafından teslim edildi.

Kulüp Başkanları , başarılarının artacağını Federasyonun desteğinin önemli olduğunu belirterek teşekkür ettiklerini söylediler. Feyzullah Taş/İHA

kayak-federasyonu-m.jpg
 

Bu haber toplam 3043 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim